SantaMaskenbalPartyKlub Gun vas poziva u subotu, 29. decembra, sa početkom od 21h na veliki prednovogodišnji maskenbal pod nazivom Dead Santa’s Party u organizaciji PartiMejkersa!

 

 

Ovoga puta, Deda Mraz je vama poslao pismo: „ Pričam ti priču…poslednji put ove godine. Sećaš li se one večeri davne 2002. dok smo nestrpljivo čekali, smrzavajući se ispred vrata Akademije… Znam da sam dve nedelje pre toga bio euforičan zbog tog dana. Muzika mi je tada bila sve…prožimala se kroz sve segmente mog života… Zamisao da više ne postoji ubijala me u pojam. Nisam mogao ni zamisliti da će doći dan kada ću te podsećati na to…Siguran sam da negde u dubini duše osećaš ta vremena i da isto kao i ja želiš da se vratiš barem na momenat …Pružiću ti još jednu šansu, čekaću te ispred vrata, smrzavajući se u redu… Ako se ne pojaviš znaću da si se zauvek promenio, da si zaboravio kako je to biti klinac koji živi za taj momenat - tada ću znati da si odrastao.


Ovaj put u klubu GUN – 29. decembra, poznata pančevačko/beogradska ekipa Partimejkersi dovode bendove: DreDDup iz Novog Sada (industrial crossover bend) koji će ovom prilikom svirati poslednji put u Srbiji - to ti je još jedan razlog zašto bi trebao biti tu. Novosadska ekipa Wolfram (acid metal…nešto kao NIN i Tool), kao i pančevačka ekipa Fancy Frogs (Gothic/Post punk /Rock…nešto kao dobri stari Bauhaus). Pored njih igraće za tebe zavodljive dame „PussInBoots”, koje će svojim burlesque plesom zamagliti tvoj um… nemoj nas razočarati.


Vidimo se uskoro!


Iskreno tvoj,
Dead Santa”


U ponudi će biti veliki izbog specijalnih i jedninstvenih, magličastih koktela sa suvim ledom (Curse of the Zombie, Living Dead, Brain Eater...). Svako željan dobrog provoda, raspoložen za bogat program i žestoku žurku je i više nego dobrodošao, a PartiMejkersi će vam spremiti još po neko iznenađenje za to veče!!!

 

Bendovi: DreDDup, Fancy Frogs, Wolfram, Live burlesque performans „PussInBoots”!

Dress code: Kostim po izboru ;)

Gun Club, Miloša Pocerca 10 (na uglu sa Sarajevskom ulicom), Beograd


Organizacija:
PartiMejkersi (Mikac666 & Gaga Lee)
uz podršku Kluba Gun


Ulaz: 250 din
Prostor je klimatizovan.

www.facebook.com/partimejkersi
http://www.facebook.com/pages/Gun-Club/145886862102999

<<  Decembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Putopisi, Intervjui..