Raznovrstan muzički program očekuje nas ovog vikenda u popularnom beogradskom letnjem klubu Barutana. Jedan od najpoznatijih umetnika sa svetske andergraund progressive house scene, di-džej Ruby sa Malte, premijerno će nastupiti u petak 16. jula, a domaću podršku pružiće mu Lukai iz kolektiva Progresivna suza i Antela, jedan od polufinalista ovogodišnjeg Let’s mix it takmičenja. Ruby je poznat po pružanju besprekornih setova i pozitivnoj zabavi, gde god da nastupa, i važi za pravog pionira svog kalibra koji se može pohvaliti sa preko 20 godina iskustva koje mu je donelo bezbroj dostignuća i priznanja.

Nastupao je uz mnoga legendarna svetska imena kao što su Faithless, The Prodigy, Sasha, John Digweed, Carl Cox, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Sven Vath, Nick Warren, Steve Lawler i Dave Seaman, po u klubovima širom sveta i na poznatim festivalima među kojima su i Timewarp, Ozora, Transmission, Berlin Love Parade, Creamfields Malta i Tomorrowland Unite.

Osim po svojim setovima i brojnoj diskografiji, Ruby je prepoznatljiv i kao promoter. Poslednjih nekoliko godina uspeo je da na Malti ponovo oživi progressive house scenu, zahvaljujući partnerskom projektu sa Guy J-om, konceptu Secret Series, šou Open to Close i redovnim Ruby & friends žurkama, na kojima su već nastupali uvaženi izvođači kao što su Cid Inc, Stereo Underground, Jeremy Olander, Miss Monique, Subandrio, Golan Zocher i Emi Galvan.

Sledeće večeri, u subotu 17. jula, za muzičku selekciju zaduženi su lokalni di-džej heroji: Marko Milosavljević, jedan od miljenika domaće klupske publike i strastveni kolekcionar ploča, čija pozamašna zbirka vinila ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, pa se u njegovoj kolekciji od nekoliko hiljada ploča može naći svašta, od techno-a, house-a, disco-a, do soul-a, funk-a, boogie-ja i jazz-a; Kid Kimi koji se već deceniju unazad izdvaja po posebnom muzičkom spektru, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, uvek u skladnoj fuziji ambienta, deep-a, dub-a, house-a i techno zvuka i mladi Luton čiji se setovi baziraju na različitim stilovima house muzike.
U drugoj polovini jula fanovi kluba Barutana uživaće u nastupima jednog od najpopularnijih predstavnika modernog techna Metodija Hristova, u petak 23. jula, dok je subota 24. jul rezervisana za poštovaoce trance zvuka i gostovanje Riktam-a ispred kultnog psychedelic trance projekta GMS, koji je postigao značajnu popularnost ranih devedestih godina prošlog veka, kao i projekta 1200 Micrograms.

Ulaznice za premijerni nastup di-džej Ruby-ja u Barutani su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 690 dinara za parter i 990 dinara za VIP terasu, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a, dok se ulaznice za subotu 17. jul mogu kupiti po ceni od 500 dinara putem Cooltix-a.



<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..