Ljubitelji letnjeg kluba Barutana će u subotu 5. septembra, u periodu od 20 časova do 1 sat iza ponoći, imati priliku da uživaju u muzičkom izboru lokalnih di-džej heroja, Ilije Đokovića i Lee Dobričić. Ilija Djoković je lokalni muzički talenat koji gradi veoma uspešnu internacionalnu karijeru, a nesumnjivo je i jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora. Ponosni je član Drumcode familije i jedan od retkih domaćih artista, koji se našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja. Harizmatična Lea Dobričić, jedna od najpoznatijih ženskih izvođača sa naših prostora, a muzika koju pušta može se opisati kao fuzija techno-a, progressive-a, minimala i deep tech house-a, čime osvaja publiku gde god da se pojavi, dok svojom preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na njoj jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu količinu energije na dancefloor.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku, dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.
Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.
Budite odgovorni prema sebi i drugima!

<<  Februar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Putopisi, Intervjui..