Maktub, Satorijev kinematografski rejv stiže u Barutanu u subotu 9. maja, u okviru vikenda otvaranja sedme sezone ovog kultnog beogradskog letnjeg kluba. “Cilj je transformisati lajv nastup u jedno pravo umetničko delo. Pružićemo dodatno kinematografsko iskustvo, gde će se vizuelna umetnost savršeno uklopiti sa zvukom, a proizvod svega biće zaista izvanredna atmosfera “ poručuje Satori povodom svog prvog nastupa u Beogradu. Ulaznice su  u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 890 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP.

Poznat po svojim imerzivnim lajv nastupima, holandski producent, poreklom iz Srbije, Satori aka Đorđe Petrović deo je novog talasa umetnika koji imaju ritualistički trans u svojim setovima. Inspirisan da ovekoveči deo elektronske muzike svog beskrajnog muzičkog stvaralaštva, Satori je krajem 2017. godine objavio svoj debi album Maktub za Crosstown Rebels, dobivši neverovatnu reakciju koja je Satorijevu karijeru odvela u drugu dimenziju.

Satorijev zvuk je očarao svet, omogućujući mu da svira po mestima kao što su Meksiko, Ibica, Izrael, kao i širom Južne i Severne Amerike, kao i da bude hedlajner DGTL festivala.

Predstavljajući svoj nastup široj publici, Satori se udružio sa brendom Cercle kako bi stvorio jedinstveno iskustvo za gledaoce smešteno na vrhu Fort Louvois, u Francuskoj.

Ko je Satori, možda se pitate? Muzika koju je stvorio ovaj umetnik je upravo ono što njegovo ime predstavlja - prosvetljenje i energija.

Rođeni smo u haotičnom dobu, u kojem svi tražimo vlastiti prostor. Prostor koji postoji izvan ideja šta je ispravno, a šta pogrešno. Prostor u kome se možemo predati i pronaći sebe. Satori nam pomaže da pronađemo svoj put.

Satori je inspirisan stvaranjem svetske elektronske muzike u kojoj kombinuje beskrajne mikseve zavodljivog transa i zemljanih tonova koji menjaju um. Nijedan žanr ga ne može definisati.

Satori je tu da zadovolji meditativne ljubitelje muzike vodeći ih na duhovno putovanje na kome su kretanje, sanjarenje i kreativnost neograničeni.

Kad god budete spremni, Satori će vas odvesti na mesto o kome samo možete da sanjate.

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..