Andrija Antić, poznatiji kao Andrew Meller nastupiće u petak 29. novembra u klubu DOT, u okviru all nighter koncepta. Kao di-džej, na nastupima voli da eksperimentiše pažljivo osluškujući publiku, sa namerom da je dovede do usijanja. On je jedan od onih retkih umetnika, pobornika ideje „koliko energije daš, toliko će ti se i vratiti“ i to je najveća potvrda njegovom uspehu. Od 2014. godine Andrija Antić nastupa i producira kao Andrew Meller. Ovaj projekat razlikuje se po pristupu, vođenju isključivo emocijama i trenutnim raspoloženjem.

Upravo je ovo jedna od stvari zbog koje se njegova muzika ne karakteriše posebnim žanrom, već savršenom fuzijom house, deep house, tech house i techno zvuka.

Velika prekretnica u karijeri ovog umetnika dogodila se 2018. godine, kada je na samom početku iste dostigao veliki uspeh, koji do sada niko iz regiona nije uspeo da zabeleži. Njegov Insomnia edit u januaru je dve nedelje bio na drugom mestu glavnog i tech house chart-a, nakon čega je ušao u trku za traku godine.

Samo nekoliko meseci kasnije, za poznati lejbl Glasgow Underground, Andrew Meller izdaje cover verziju vanvremenske trake Born Slippy. Born Slippy Reincarnation mix je čak pedeset dana držao prvo mesto prestižnog Beatport glavnog chart-a, dok je na tech house chart-u proveo punu godinu. Ova traka i dalje trese najpoznatije svetske podijume, a može se čuti u setovima velikih imena kao što su Carl Cox, Nicole Moudaber, Paco Osuna i Nakadia.

Meller-ovo izdanje Godfather's Dance za Saved Records, stiglo je do 12. mesta Beatport-ovog tech house chart-a i podržano je od strane imena poput Richy Ahmed, Andrea Oliva, Technasia, Darius Syrossian, Mark Knight i drugih.

Prve mesece ove godine obeležili su Space Invaders remiks za italijansku etiketu Frequenza i zajedničko izdanje sa Grkom CJ Jeff-om za Saved Records. Krajem maja, italijanska kuća Flashmob objavila je Meller-ovu traku. Singl Bee stigao je do 35. mesta na Beatport chart-u i osvežio festivalsko leto. Tokom leta EP Landing izašao je na Serrano’s Kitchen, etiketi Danny Serrana. Pored toga što je pozvao Meller-a da spremi izdanje za njegov lejbl, Španac Serrano je za ovo izdanje odradio i remiks jedne od njegovih traka.

Sola, etiketa planetarno popularnog dua Solardo, 13. septembra objavila je Meller-ov EP Miss You. Dva Meller originala i Max Chapman-ov remiks već su osvojili velika svetska imena i obećavaju da će obeležiti nastupe u ovoj klupskoj sezoni.

Ni oktobar 2019. nije manje bitan za domaćeg producenta, uz izdanje povodom 15 godina Nic Fanciulli-jeve etikete Saved Records, izdanje na Kittball Records sa nemačkim duom Raumakustik i singl na Toolroom Trax. Ovu muziku Meller je imao priliku da testira na Amsterdam Dance Event-u, gde je nastupao uz Flashmob di-džej porodicu.

Pored značajnih izdanja, ova godina je za Meller-a značila i velike nastupe, među kojima se osim ADE, mogu izdvojiti i set na najvećem rumunskom festivalu elektronske muzike UNTOLD-u i nastup uz Hot Since 82, pred čak 5000 ljudi u Beogradu.

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..