Jennifer Cardini, legenda elektronske muzičke scene, ponovo dolazi u Beograd! Ona će nastupiti u Kulturnom Centru Grad u petak 14. decembra od 23h. Jennifer je čitavu deceniju gradila svoju reputaciju u klubovima Pariza, nakon čega se preselila u Kolon što je ubrzalo njen uspeh na međunarodnoj sceni jer je ostvarila saradnju sa poznatom izdavačkom kućom Kompakt records. Njena harizima i raznovrstan pristup muzici omogućili su joj da nastupa u poznatim klubovima kao što su Panorama Bar, Nitsa i Fabric, a kao kreatorka muzičkog ukusa dokazala se osnivanjem izdavačke kuće Correspondant 2011. godine.

Uspeh ove kuće ogleda se u žurkama koje organizuju širom Evrope. Osim Correspondant-a, muziku je izdavala za poznate izdavače elektronske muzike kao što su Crostown Rebbels i Kill The DJ. Trenutno živi i stvara u Berlinu.

Domaću podršku pružiće sjajna ekipa – Ali Güney radiće b2b sa Johanom iz Banda Panda kolektiva, a pridružiće im se i mladi dvojac brÅk koga čine Vladimir Jović i Luka Crnobrnja.

Karte su u pretprodaji po ceni od 750 rsd i mogu se kupiti online ili u prostorijama Kulturnog centra Grad, u ulici Braće Krsmanović 4.

Više informacija o dogadjaju potražite na FB eventu.

<<  Septembar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
1617181920
      

Putopisi, Intervjui..