Posle niza neverovatnih bukinga, Blender platforma ponovo je odlučila da lansira događaj kojim će najaviti i zapaliti letnju sezonu na Kalemegdanskoj tvrđavi 08.06.2018. Pod vedrim nebom najlepše klupske lokacije nastupaće dva, među najvećim imenima svetske progresiv scene, Hernan Cattaneo i Nick Warren. U skorašnjoj eksploziji talenata i DJeva koje je muzička industrija proizvela u proteklih nekoliko godina, vrlo je malo ljudi koji mogu pokazati dugogodišnju karijeru koju je čvrsto postavio Hernan Cattaneo tri decenije iza sebe, kao umetnik.

Hernan Cattaneo jedan je od vodećih underground umetnika, koji je argentiski house predstavio internacionalnoj sceni. Njegov zvuk proteže se u granicama progressive, house i techno muzike, a osnivač je, Sudbeat etikete i rezident emisije koja imaja za cilj da, pored nove muzike renomiranih producenata poput Guy J, Nick Warren i Henry Saiz, svetu predstave i mlade talente.

DJ Nick Warren je jednostavno rečeno ambasador elektronske muzike. Čovek koji iza sebe ima osam albuma izdatih za Global Undergorund uz trake potpisane i za Renaissance i the Balance Series etikete plus najsvežiji The Soundgarden popularni mixevi čine ga jednim od prvih superstar di džejeva na svetu koji tu titulu decenijama održava. Warrenova muzička širina i raznolikost čini da svaki njegov performans predstavlja jedinstveno iskustvo slušanja, a njegov specifičan pristup omogućio mu je da se poveže sa klaberima na globalnom nivou. Uprkos svim njegovim dostignućima, Nick Warren nije jedan od onih koji žive od stare slave, već je medju onima koji su fokusirani na predstojeći rad.

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..