Delta Funktionen iz Holandije je DJ i producent koji na jedinstveni način spaja techno, elektro, house ali i autentične zvuke geta u poseban koncept koji vas na danceflooru odvodi u neke druge dimenzije. Domaću podršku će ovom prilikom pružiti Dušan Kačarević i Filip Xavi. Delta Funktionen, koji je od dečaka koji sluša “onu čudnu muziku”, izrastao u čoveka koji “trese” densflorove širom sveta, ovaj 1. maj zabiberiće opasnim techno setom!

Kao definicija pravog andergraunda, ovaj talentovani artist globalno je popularan, pogotovo u Evropi, Americi, Istoku i Australiji gde često nastupa kako na većim festivalima, tako i u klupskim varijantama, kao što su popularni “Concrete”, “ Fabric” i “Tresor” gde ima i ulogu rezidenta.

Svoje setove opisuje kao poseban doživljaj različitih boja i emocija.

- Moji setovi odvešće vas do dalekih, sasvim nepoznatih futurističkih gradova u kojima ćete upoznati i uglađen, fin komšiluk, ali i prljave, zle pacove koji se upravo spremaju za svoj prvi fix – poručio je mladi artist.

Pozivamo vas da prisustvujete nesvakidašnjem techno performansu i unikatnom delikatesu za dušu i telo.
Vidimo se u vašoj omiljenoj KPTM bašti.

Dušan Kačarević je svakako ime koje ne treba posebno predstavljati. Kao legendarni domaći artist i jedan od pionira elektronske scene kod nas, počeo je da „visi“ po beogradskim klubovima početkom 90-ih, a prvu rezidenturu dobija u kultnom klubu Omen. Usledili su brojni partyji sa velikim domaćim i stranim imenima.

Filip Xavi je beogradski DJ, producent i promoter, jedan od autentičnih predstavnika lokalne techno scene u protekloj deceniji. Kao nekonformista u bilo kom smislu, bez puno truda ali sa puno žara uvek se trudi da priušti samo najkvalitetniju muziku. Eksperimentalna strana tehno muzike oduvek ga je privlačila upravo iz razloga što mu dopušta da manipuliše hipnotičnim i apstraktim elementima elektronske muzike.

Njegova izdanja nalaze se u katalozima lejblova kao što su Dynamic Reflection, Trust Recordings, Subsequent Rec, Panel Trax, a 2013. godine izdao je prvo solo EP izdanje „Inline Agents“ za poznatu špansku etiketu Subsist Records. Dve godine kasnije je izdao EP „Explanation Skip" nakon kog mu je stigao poziv za gostovanje u čuvenom berlinskom klubu Tresor. Poslednje izdanje „Drone Behavior" izdao je prošlog oktobra za lejbl Decoder Recordings.

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..