Samo mesec i po dana posle objavljivanja pesme ''Kvar'' Ida Prester izbacuje novi singl – ''Luda'', kao svojevrsni nastavak. Iako bismo slobodno mogli reći da je ova 2020. godina bila i više nego luda, u Idinom slučaju ova godina je bila je kreativno prilično plodna. Ovo je već peti singl praćen spotom koji je izašao pod njenom diskografskom etiketom (''Šansa'', 'Minuta'', ''Dodir'', ''Kvar'', ''Luda''), od čega su četiri izašla ove godine.Iako bismo slobodno mogli reći da je ova 2020. godina bila i više nego luda, u Idinom slučaju ova godina je bila je kreativno prilično plodna. Ovo je već peti singl praćen spotom koji je izašao pod njenom diskografskom etiketom (''Šansa'', 'Minuta'', ''Dodir'', ''Kvar'', ''Luda''), od čega su četiri izašla ove godine.

Iako bismo slobodno mogli reći da je ova 2020. godina bila i više nego luda, u Idinom slučaju ova godina bila je kreativno prilično plodna. Ovo je već peti singl praćen spotom koji je izašao pod njenom diskografskom etiketom (Šansa, Minuta, Dodir, Kvar, Luda), od čega su četiri izašla ove godine.
 
Pesmu ''Luda'' Ida je napisala u saradnji s omiljenim zagrebačkim elektro pop dvojcem Pocket palma, s kojima je saradjivala i na pesmi ''Dodir''.

„Ovo je pjesma o nedostajanju, psihozi i strasti. Mislim da je riječ koja će obilježiti ovu godinu – anksioznost. Tu atmosferu tjeskobe i iščekivanja prenijela sam i u ovu ljubavnu opsesiju”, kaže Ida.

Spot potpisuju stalni saradnici Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija). „I spot i pesma Luda su svojevrsni nastavak Kvara, te smo odlučili da zadržimo neke elemente iz tog spota. Publika je, pre svega, zapazila kostim, zato smo za ovaj spot uradili isti, samo u drugoj boji i od drugih materijala. Taj model smo prozvali Ida odelo. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy… baš kako bi i Idu samu opisali”, kaže Marko Ćerketa.

Link za spot: Ida Prester - LUDA

 

<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..