Drumelody  aka Berin Tuzlić vraća se na scenu sa novim album pod nazvom „Freedom of imagination”. Album ima video album, on line i vinyl izdanje. Prema rečima svojevrsnog umetnika, jedinstvenom po načinu produkcije, „Freedom of imagination” predstavlja unikatno skladan spoj prirode i tehnologije. Baš onakav kakav očekujemo od ovog artista. Spremite se za putovanje kroz sklop razlicitih zanrova i specificnu audio prizmu kroz koje ćete upoznati istinsku atmosferu prirode koja diše. Očekujte i dance floor friendly house trake koje će vas potpuno razbuditi i navesti da plešete do jutra.

U Berinovom novom albumu  slušaćete od pop electro break-a, preko dub step-a i eksperimentalnog micro house-a i dnace floor friendly house-a. Sva ta magija traka različitih karaktera, koja prosto opija slušaoca. Jednom rečenicom, zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnm.

Na pitanje kakve su prve reakcije skušalaca, Berin ističe da ne bi mogle biti bolje

- Već sam pozivan na nastupe, nedavno sam imao gig u Mostaru, reakcije su plafon, stvarno top, iskren sam odušvljen što se ljudima toliko dopada „Freedom of Imagination“- ističe Drumelody.

Beogradsku publiku tek čeka specifični LIVE drumelody spektakl,  o tome ćžćemo vas svakako obavestiti na vreme.

Naš i svetski čuveni artist Deki Milićević koji je napisao recenziju za ovaj album izjavio je da su sound i produkcija su po njemu čista destka i sve trake zvuče svetski, a Berin je ostao na visini zadatka i ovom prilikom je dao slušateljima jedan odlično upakovan i žanrovski interesantan album.


<<  Februar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Putopisi, Intervjui..