Bunt je oduvek bio deo rokenrola, ili je rokenrol deo bunta? Svako od nas iskazuje emocije i misli na svoj način, a Vlada je izabrao bend i muziku sa idejom „Intelektualne mobilizacije“. Nedavno je objavljen i četvrti singl koji će se naći na albumu prvencu pod nazivom „Dosta je bre“ a koji je kao i većina pesama iz opusa ovog sastava, ponesen trenutnim stanjem u zemlji. Bend najavljuje album upravo naziva „Intelektualna mobilizacija“ koji će nada se biti dostupan javnosti do kraja tekuće godine, a poneće 10 pesama.

Gitarista i osnivač benda Vladimir Milojković iz Bora, koji već 18 godina živi u Čikagu, bio je zadužen za tekst, muziku i aranžman, pored njega su Miroslav Maletić na solo i bas gitari, Petar Banjac za bubnjevima. Posebna zahvalnost data je Draganu Kozarčiću, trubaču novosadskog Big Benda. Ton majstori: Božidar Sekulić i Vibor Sukara. Snimanje, miks i mastering urađeni su u  "Do Re Mi" studiju u Novom Sadu. Produkciju potpisuje Predrag Pejić.

Singl „Dosta je bre“ možete pogledati i poslušati putem sledećeg linlka >>

Rock-punk bend VLADA U EGZILU do sada je objavio i pesme: Reprogramiranje, Intelektualna mobilizacija, Pečalba. Podsetimo, za pesmu „Reprogramiranje“ postprodukcija urađena je u “Abbey Road Studios” u Londonu od strane inžinjera zvuka Geoff Pesche, koji u svojoj diskografiji ima oko 650 albuma, od kojih je i jedan od najprodavanijih albuma na svetu Dire Straights – “Brothers in Arms”, kao i albume Jimmy Page & Robert Plant – “No Quarter”, Motorhead – “On Parole”, Black Sabbath – “Forbidden”, Tina Tarner – “Private Dancer” i mnoge druge.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..