Tačno 25 godina od poslednjeg zvaničnog izdanja, albuma "Terra Mistica", legendarna grupa ATOMSKO SKLONIŠTE je ovih dana objavila koncertni album pod nazivom "ONI ŠTO DOLAZE ZA NAMA". Album je snimljen prošle godine na BELGRADE BEER FESTU, gde su Atomci odsvirali svoje najveće hitove. Zanimljivo je bilo gledati nove generacije kako pevaju hitove koji su nastali mnogo pre njihovog rođenja. Koncert je bio veoma uspešan i kao takav zaslužio je da se nađe na CD-u. Bruno Langer je ne skrivajući zadovoljstvo izjavio: "Koncert je bio za pamćenje. Toliko ljudi, toliko pozitivne energije. Želeo sam da album bude baš takav. Dokument sa lica mesta.

Bez poliranja i foliranja. Sve se čuje. I moje godine i energija novih članova gitariste Matije Dadića i bubnjara Erica Vojaka. Nakon koncerta smo dobili mnogo čestitki i pozitivnih komentara. A svakako mi je najdraže što su najtvrdokorniji fanovi priznali da je ovo ATOMSKO SKLONIŠTE po svirci najbliže onom starom. Drago mi je što ponovo imamo diskografsko izdanje jer je to bila najčešća zamerka fanova. Predugo se čekalo, ali evo, tu je i sada je vreme za slušanje i uživanje".

CD je objavio CITY RECORDS, a može se kupiti na svim prodajnim mestima (benzinske stanice, megamarketi, tržni centri, CD shopovi) kao i online na www.citystore.rs.

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Putopisi, Intervjui..