Jedno od najkraćih ostvarenja grupe M.O.R.T, pesma sa najdužim ali ironičnim nazivom, dobila je svoj spot! "Good song about good stuff happening just around the corner" je novi ekranizovani singl sa albuma "Standing Runningman". Stihovi na engleskom jeziku poručuju kako baš strah, očaj, malodušnost i zaborav vode ljude u propast - pogotovo one u stadima i rojevima, iste one koji se grupišu oko straha i niskih vibracija. ,,Otvorimo oči, budimo svjesni i opažajmo nije baš sve što nam se servira i nudi baš uvijek i najbolje  za naše najveće dobro i integritet naših duša. Jer da jest ljudska povijest bi bila prepuna ljubavi i cvijeća a ne groblja i ratova.

"Volite se, ljudožderi" rekao bi pokojni Toma Bebić" poručuje M.O.R.T. povodom novog spota.

M.O.R.T. - Good song about good stuff happening just around the corner
 
Video spot je poklon grupe M.O.R.T. planeti Zemlji za njen rođendan budući da se 22. april već punih 50 godina obeležava kao Dan planete Zemlje.

,,Draga Majko, izdrži", bodre momci iz M.O.R.T.a našu Planetu.


Inače, spot je nastao vrlo iznenando:

,,Pjesma je brza i žestoka, pa se i spot tako snimio. Par dana prije unaprijed dogovorenog tajnog nastupa u Skateboard klubu Kolo u Domu mladih u Splitu u prvom mjesecu, javio nam se Rino Barbir koji nam je već snimao spot za ,,Olovne vojnike", a i sam se nekad oproba u skejtanju. Sve se izorganiziralo u jedan dan, dovukli smo opremu, skejteri su već tu bili, scenarij se radio na licu mjesta, pjesmu smo odabrali dan prije. Bila je nabrijana atmosfera, scenografija se mijenjala brzinom munje, publika je pristizala nasumično, nabrijavajući se za koncert te večeri. I onda je odjednom bilo gotovo, to je to, dovoljno kadrova. A mi se tek zagrijali. Par mjeseci kasnije, evo nam spota. Od srca zahvaljujemo dragim ljudima iz Skateboard kluba Kolo".

Foto: M.O.R.T. promo

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..