Ovih dana sigurno imate više vremena nego ikad u životu, pa zašto to ne začiniti i prigodnim soundtrackom? "Imamo li vremena" novi je uradak iz male glazbene tvornice na relaciji Zagreb-Berlin. Iako su granice zatvorene, već dobro znamo da umjetnost i glazba ne poznaju granice, a to već neko vrijeme promoviraju i Dino Purić i Drito Konj (poznat i kao bloger Stjepan Krznarić) pa nastavljaju raditi glazbu unatoč udaljenosti. Nakon što su ljetos predstavili svoju prvu suradnju u vidu singla "Ljubi me", sada slušamo i "Imamo li vremena" - budući da su obojica odrasli na zvuku Seattlea 90-ih, čim stisnete play očekuje vas grunge groove s potpisom Drito Konja i malo emotive koju je utkao Dino.

Dinu već poznajete iz HRT-ove emisije A-strana, kao i s ovogodišnje Dore gdje je u suradnji s Reperom iz Sobe i Lorenzom otpjevao pjesmu "Vrati se iz Irske".

Videospot i ovoga puta potpisuje Josip Ninković, a ostat će zapamćen kao jedan od posljednjih spotova snimljenih u pred-korona eri. Produkciju i miks potpisuje Hrvoje Prskalo (Bang Bang).
Dino Purić - Imamo li vremena (Official Music Video)

Dino i Drito nastavljaju svoju glazbenu suradnju i najavljuju rad na albumu:

"Iskreno, nikad mi nije bilo ugodnije stvarati glazbu nego što je to bilo zadnjih nekoliko mjeseci s Dritom, Nincem i Hrvojem. Nekako imam osjećaj da sam našao ekipu koja shvaća ono što ja želim od glazbe, koja dijeli slične vizije za to što glazba zaista jest. Kao netko tko je odrastao na bendovima kao što su Soundgarden, Alice in Chains, Incubus i Foo Fighters, bilo je samo pitanje vremena kad će se taj utjecaj osjetiti i u nekoj mojoj pjesmi. Naravno, suptilne su to nijanse, jer se ponajviše trudim ostaviti sebe i svoj pečat u svakoj svojoj pjesmi. Drito i ja polako najavljujemo moj prvi samostalni album s ovim singlovima. Ono što sigurno možete očekivati od njega je to da će biti - drukčiji. Izuzetno mi je drago da su u stvaranju spota sudjelovali i moji dragi kolege i još draži prijatelji - Mateja Škaro, Jan Jakovljev, Matt Grafton (Toni Breulj), Juraj Šargač i Marin Gregov. Učinili su jedno predivno iskustvo još predivnijim" - poručuje Dino.

Foto: Josip Ninković

<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..