E! je objavio da će svetska superzvezda P!NK primiti nagradu The People’s Champion of 2019 na predstojećoj dodeli E! People’s Choice Awards. P!NK će biti ukazana čast zbog njene neprekidne podrške i rada u organizaciji No Kid Hungry, fondacijama Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, kampanjama Autism Speaks i Human Rights Campaign, i zato što je ambasadorka organizacije UNICEF. Ona je ove godine nominovana i u kategorijama "Female Artist of 2019” i “Concert Tour of 2019.” Dodela nagrada E! People’s Choice Awards biće prenošena uživo iz teatra Barker Hangar, Santa Monika, u nedelju, 10. novembra od 03:00.

“U našem društvu postoji mnogo predivnih organizacija i pojedinaca koji svakodnevno čine neverovatne stvari” kaže P!NK. “Oni su naši svakodnevni borci i šampioni. Uče našu decu i nas da je cool biti ljubazan i da je promena na bolje moguća. Počastvovana sam što sam delić ovog procesa i nastaviću da se borim za istinu, otvoren um i dušu."

“Sposobnost P!NK da privuče pažnju svetske publike svojom muzikom ali i da ih ohrabri da postupaju u ime opšteg dobra u sferama života koje utiču na čovečanstvo, uliva strahopoštovanje,” rekla je Jen Neal, generalni menadžer u E! News, Live Events i Lifestyle Digital. “Kao aktivista koji inspiriše promene za opšte dobro, ona je personifikacija nagrade People’s Champion, i mi joj ponizno uručujemo ovo priznanje.”

Iako je tek nedavno dobila zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih (Hollywood Walk of Fame) za značajan doprinos pop kulturi i svetu muzike, P!NK je debitovala na top listama još 2000. godine. Od tada, tokom bogate muzičke karijere, snimila je osam studijskih i jedan greatest hits album, a tiraži njenih ploča premašili su cifru od 60 miliona prodatih primeraka. Njen rad nagrađen je između ostalog, sa tri nagrade Grammy, zatim Daytime Emmy Award, sedam priznanja MTV Video Music Awards, uključujući i titulu “2017 Video Vanguard Award recipient”. P!NK je, osim toga, 2013. bila i Žena godine magazina Billboard  (Billboard’s “Woman of the Year”) a nedavno je osvojila priznanje  Billboard’s “Legend of Live Award.” Album Hurts 2B Human je njen treći uzastopni album koji je debitovao na prvom mestu lestvice Billboard 200 Chart. Upravo je završila svoju odlično ocenjenu turneju Beautiful Trauma World Tour u okviru koje je nastupila na preko 156 koncerata u 18 zemalja, i za koju je prodala preko tri miliona ulaznica širom sveta. Ova turneja deseta je po zaradi u istoriji lestvice Billboard’s Boxscore, i najveća turneja ženskog izvođača u poslednjih deset godina.

Događaj E! People's Choice Awards biće emitovan uživo iz čuvenog prostora Barker Hangar, Santa Monika, u nedelju, 10. novembra s početkom u 03:00, dok će prenos E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 početi u 01:00 posle ponoći.

Oba događaja – Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 kao i E! People’s Choice Awards – producirala je kompanija Den of Thieves, s Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski kao izvršnim producentima.

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na  165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja  kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

Photo: Andrew MacPherson

<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Putopisi, Intervjui..