pena-4Počelo je odbrojavnje do ovogodišnjeg „Amstel Belgrade Foam fest-a“! Festival počinje u subotu u 20h  u beogradskoj Areni. Organizatorima su krajem nedelje stigle i rajder liste, a di džej zvezde su kako se i očekivalo, poželele da ih sačekaju domaći specijaliteti.
Antoan Klamaran, Tom Novi i Kristijan Varela su kao po dogovoru tražili roštilj, a Varela je otišao i korak dalje pa je uz meso tražio i rakiju.

-To što su tražili roštilj nije nikakvo čudo jer inostrane zvezde koje su barem jednom bile u Srbiji znaju šta je ovde najbolje pa na osnovu toga i prave svoje liste želja. Varela nam je tražio i rakiju što nas je slatko nasmejalo – kaže jedan od organizatora festivala.

-Za razliku od Varele, Novi i Klamaran su tražili „Smirnoff“ i nekoliko boca šampanjca. Tu su još i sitni kolači, tropsko voće i flaširana voda – dodaje naš sagovornik.

Ako se uzme u obzir da su se prethodnih godina u rajder listama mogli naći kavijar i guščija džigerica, gosti ovogodišnjeg Foam Festa su prilično skromni.

AF: Parter u peni!

Dva pena topa dometa do 25 metara biće instalirana sa jedne strane, dok će na drugom kraju partera biti postavljena dve penopada. U centralnom delu hale biće instalirano više pena topova pa će u sapunici moći da uživaju svi podjednako. „Tehnomanija“ iz Beograda je instalirala velike sušače na izlazima pa će svi posetioci Arenu napustiti suvi.




<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..