HighonLjubitelji noćnog provoda uživali u nesvakidašnjem muzičkom performansu britanskog benda High on Heels. Poznati bend iz Velike Britanije – High on Heels održao je nesvakidašnji muzički performans na velikom letnjem Orange party-ju.
Ljubitelji vrhunske zabave su uz ledeno hladne Jäger šotove, uživali u muzičkom i vizuelnom spektaklu sjajnih članica ovog sastava. Uz kombinaciju energične muzike, savršenog zvuka i prvoklasnog izvođenja pevača, muzičara i DJ-eva, atmosfera je tokom večeri u klubu La Folie bila dovedena do usijanja.

Čuveni ženski bend High on Heels postao je sinonim za dobar noćni život širom sveta. Popularni nastupi ovog benda u mnogim svetskim klubovima već devet godina posetiocima pružaju nezaboravnu zabavu.

Fenomen „Jägermeister“ tradicionalno privlači ljubitelje dobrog provoda, a gostovanje sastava High on Heels  je  još jedna potvrda da je „Jäger“, poznat po “divljim” žurkama i odličnoj zabavi. Ovaj brend takođe je jedan od najpopularnijih i nalazi se među top osam brendova alkoholnih pića u svetu.

Bend High on Heels je jedinstven sastav neverovatno talentovanih umetnica, DJ-eva, pevačica, violinistkinja i perkusionistkinja koje osvajaju publiku širom sveta već devet godina. Nastupale su u londonskom klubu Ministry of Sound, Hard Rock Hotelu u Makau, na dodeli Redken nagrada u Njujorku i otvaranju događaja One New Change u Londonu. Sastav je, takođe imao svoje performanse na Sajmu brodova u Dubaiju, u Nikki Beachu, na Formuli jedan, za kompanije Swarovski i Selfridges iz Londona. Za više informacija o High on Heels, posetite www.highonheels.co.uk
<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..