aleksandraperovicU prelepom ambijentu Country Club-a „Babe“, u prisustvu brojnih poznatih ličnosti - Marije Kilibarde, Aleksandre Perović, Katarine Vučetić, Andreja Maričića, Filipa Filipovića i Nikole Rađena, otvoren je prvi Jelen kamp, trodnevna surovo dobra zabava za najveće ljubitelje Jelen Piva.

Uzbudljivu avanturu i nezaboravni provod za 30 odabranih kampera, predstavila je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo Apatinske pivare:“Jelen kamp je naš način da se odužimo najvernijim fanovima tako što ćemo im prirediti tri dana zabave koja se ne zaboravlja. Jelen Pivo je sinonim za dobro druženje i iskustva koja spajaju ljude, a to je upravo ono što očekuje 30 odabranih mladih kampera. Veoma smo zadovoljni velikim brojem prijava, čak 3000 ljudi za nešto više od mesec dana, što nam je potvrda da treba nastaviti sa ovim projektom i u buduće.“

Uz super atmosferu i sjajnu zabavu, poznati su „probili led“ za kampere i u takmičarskom duhu se oprobali u savladavanju prepreka u Avantura parku.

“Prvi put sam ovo u životu probao i veoma mi se dopalo, baš sam uživao. Jelen kamperima želim što bolji provod i potpuni užitak u kampu”, rekao je Nikola Rađen.

“Ovo je nešto fenomenalno, podsetilo me je malo na Survivor. Ja sam po prirodi avanturista, tako da mi je bilo odlično. Kamperima bih poručila da sve maksimalno iskoriste, da se opuste i prepuste zabavi i uživanju“, izjavila je Katarina Vučetić.

“Srećan sam što sam deo ove manifestacije. Da imam vremena rado bih ostao. Avantura park je veoma zanimljiv, veoma lep, ovakav vid rekreacije budi adrenalin“, rekao je Filip Filipović.

“Avantura park je super! Možda kada gledate sa zemlje izgleda kao da je teško, ali kada krenete da savladavate prepreke vidite da je fenomenalno, zabavno i lako! Kamperima bih preporučio da prvi dan iskoriste da prođu kroz Avantura park, a da se posle opuste i uživaju u društvu lepih devojaka“, izjavio je Andrej Maričić.

“Ideja kampa za fanove je veoma originalna i nadam se da će postati tradicija”, istakla je Aleksandra Perović.

Ubrzo je pristiglo i 30 ushićenih kampera i kamperki iz različitih gradova Srbije - Beograda, Novog Sada, Niša, Pančeva, Loznice, Užica, Subotice, Kule, Čačka, Lazarevca, Zrenjanina i mnogih drugih. Oni su rekli da su spremni za jedinstveno iskustvo druženja, akcije i zabave koje ih očekuje u narednih tri dana kao i da im je čast što će baš oni biti prvi Jelen kamperi. Odabrani momci i devojke su se sa nestrpljenjem smestili u bungalove i započeli jedinstvenu Jelen avanturu.

„Kampovao sam više puta, ali verujem da će mi ovo biti najbolji doživljaj do sada. To mu dođe nekako idealna kombinacija Jelen + kamp = Dobar provod!“ izjavio je jedan od odabranih Jelen kampera.

Na pitanje zašto je poželela da uđe u Jelen kamp, jedna od kamperki je uz osmeh rekla „Jednostavno zato što ‘muškarci znaju zašto’ ali ja znam kako!”

Za Jelen kamp koji je po prvi put organizovan u Srbiji prijavilo se više od 3000 učesnika, ali samo njih 30 je odabrano da iskusi nezaboravnu avanturu i pravi letnji provod.

Sve informacije mogu se naći na sajtu www.jelenkamp.rs
<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..