slashŽelite da upoznate gitarskog superstara Sleša?! Jelen Live vam pruža jedinstvenu priliku da uzmete autogram od svog omiljenog muzičara i fotografišete se sa njim.



Ukoliko do 31. jula, kupite ulaznicu na blagajni Beogradske arene ili posetite stranu Jelen Piva na Facebook-u: http://sr-rs.facebook.com/pages/JELEN-PIVO/28032575448 najsrećniji mogu dobiti i upoznavanje. Svakog dana biće nagrađeno po dvoje kupaca ili po jedan posetilac Facebook strane Jelen Piva koji prvi tačno odgovori na postavljena pitanja. Ukoliko ulaznicu kupite na blagajni Beogradske arene i na njenoj poleđini nađete znak “M&G”, osvojili ste nagradno upoznavanje.

Sleš i njegov bend dolaze u Beograd dan pre koncerta, u subotu, 30. jula. Organizaciju smeštaja preuzeli su na sebe ali kao i sve svetske zvezde, u hotel su se prijavili pod duhovitim nazivima junaka iz crtanih filmova. U Beograd će doći iz Rima u kome će održati koncert, 29. jula.

Pored vokala Majlsa Kenedija, sa Slešom će doći i Bobby Schneck (ritam gitara i prateći vokal), Todd Kerns (Bas gitara) i Brent Fitz (bubnjevi). Brent sa Slešom radi već godinama a poznat je, ne samo kao bubnjar, već kao pravi multi instrumentalista. Do sada je sarađivao sa brojnim imenima kao što su Alice Cooper, Theory of a Deadman, Vince Neil, Union, The Guess Who, Harlequin, Indigenous i dr.

U listi zahteva specijalno je naznačeno da je Slash “high energy rock band” na šta treba posebno obratiti pažnju. Možda se zato na meniju nalazi veliki izbor žitarica, vitaminskih obroka (različito povrće i voće), energetiskih napitaka, mleka sa raznim procentima masnoće kao i bezalkoholno pivo. Posle koncerta, bend je zamolio da im na raspolaganju budu četiri različita menija.

Iako prepoznatljiv po bujnoj “frizuri” sam Sleš je nedavno na pitanje “Šta najviše prezire u svom izgledu” odgovorio upravo: “Neukrotivu kosu” a na pitanje “Koju osobu ne volite”, dodao da je to sigurno poslednji menadžer GN’R. Na turneji najviše svira na svojoj omiljenog gitari koju smatra i najvrednijim posedom “59 Les Paul replica”. U istom intervjuu, izjavio je da je najsrećniji kada je na turneji a najviše se plaši otkazivanja i nepojavljivanja na koncertu.

Podsećamo vas da će ovaj gitarski superstar u Beogradskoj areni nastupiti 31. jula zahvaljujući Jelen Live-u i Areni Beograd. Nastup predgrupe, domaćeg punk rock benda “Tea Break” počinje u 21h.

Sleš se nalazi na drugom mestu “10 najboljih električnih gitarista svih vremena” prema magazinu “Time” kao i na 21 poziciji “Gigwise” liste sa “50 najslavnijih gitarista ikada”.

Prvi solo album izdao je prošle godine a u okviru svetske turneje povodom promocije albuma, nastupiće po prvi put i u Beogradu i na programu će biti i pesme GN’R, Velvet Revolvera i Snakepit-a.

Ulaznice po cenama od 2700, 3000 i 3500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com , www.tickets.rs , www.eventim.rs

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..