Untitled-1Obaveštavamo vas da je objavljen kompletan muzički program festivala elektronske muzike Summer3p koji se održava od 21. do 24. jula na jedinstvenoj party lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.



Prvog dana festivala, u četvrtak, 21. jula
, na glavnom, Moon Stageu nastupaju Timika (Srbija), Mystique & Adamov (Srbija), Danza Macabra (Slovenija) i Kollektiv Turmstrasse (Nemačka).

Kollektiv Turmstrasse su Nico i Christian koji nastupaju već deset godina prenoseći plesnu energiju od Rejkjavika preko Moskve do Tokija. Dvojac koji trenutno živi i radi u Hamburgu, probio se 2009. godine, sa izdanjem Kollektiv Turmstrasse Let Freedom Ring Rmx, a potom su usledili hitovi poput Tristesse i Grillen im Park. Do sada su objavljivali za etikete poput Connaisseur, Dynamik, Cocoon i Ostwind, kao i za sopstvenu Musik Gewinnt Freunde, koju su osnovali 2006. Prošle godine su izbacili svoj prvi dugosvirajući album, Rebellion der Träumer (Rebellion Of The Dreamers) koji je izašao za Connaisseur Recordings.

Danza Macabra, slovenački duet koji čine Martin Rojnik i Edin Chuturic unosi nove elemente u pejsaž elektronske muzike. Nastupajući zajedno već dve godine, Danza Macabra su se nametnuli kao prepoznatljiva muzička pojava u regionu i šire. Pored sopstvene muzike, bave se i producentskim poslom, težeći da, putem svoje istoimene etikete unose novine na polju produciranja elektronske muzike.

Drugog dana festivala, u petak, 22. jula, na Moon Stageu nastupaju: Dušan Medić (Srbija), Murko (Slovenija), Slyde (Engleska) i Sex Shop Boys (Mađarska).

Slyde su DJ dvojac koji predstavlja zaštitni znak etikete Fingerlickin’. Od svog debija, Slippidy Slide, preko hitova poput Sex n Drugs i Kiss Kiss Bang Bang, ovaj britanski duo je stekao veliku popularnost putem radio stanica kao što su XFM, KISS 100 i Radio 1. Njihov najnoviji singl Move Ya Body nedeljama se nalazio na 1. mestu Beatport lista. Slyde su posebno cenjeni po svojim inovativnim remixima i dinamičnim DJ setovima, kao i po originalnim izdanjima na sopstvenoj etiketi Slybeats. Pored regularnih nastupa na londonskoj sceni (Fabric, Matter & Ministry of Sound), nastupali su po mnogim svetskim  klubovima i festivalima, između ostalih i na Glastonburyju. 

Trećeg dana festivala, u subotu, 23. jula, na Moon Stageu nastupaju: Chrono & Ascaloon (Srbija), Dandy (Mađarska) i Mihai Popoviciu (Rumunija).

Mihai Popoviciu je jedan od najinovativnijih istočnoevropskih producenata na polju elektronske muzike danas. Kao producent, Popoviciu radi na techno i house zvuku, a prvo izdanje koje se 2005. pojavilo na etiketi Gigolo Records rezultat je dugogodišnjeg poigravanja i eksperimentisanja sa muzikom. Od tada, Mihaiova solo izdanja, kao i saradnje sa muzičarima poput Markusa Homma i Jaya Blissa, stiču veliku popularnost. Izdavao je za berlinske etikete poput Deaf Sniper, Lagoon i Urban Ballroom, kao i za druge evropske etikete poput Fear Of Flying, Hudd Traxx, Bang Bang i Diynamic. Numera Bis Co koju je producirao zajedno sa Markusom i Blissom bila je veliki klupski hit širom Evrope.

Dandy (Péter Szigeti) je mađarski DJ čija je 15-ogodišnja aktivna posvećenost muzici doprinela da svaki DJ set predstavlja putovanje kroz različite muzičke žanrove. Dandy je DJ karijeru otpočeo u Mađarskoj, radeći kao radijski DJ, voditelj i tonac (Radio 1, Radio Jam), da bi potom postao glavni producent na internet radio stanici Just Music Fm. Njegovi muzički programi danas se prenose na radio stanicama poput  Proton Radija (SAD), Echolovers (Španija), Ensonic (Kanada), One Underground Radio (Rumunija) i mnogim drugim. Dandy je nastupao sa muzičarima kao što su: Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Jody Wisternoff, Steve Lawler, Dennis Ferrer, Paul Oakenfold, Dave Seaman, Anthony Pappa i drugi, a redovno nastupa na festivalima u Mađarskoj, Rumuniji, Austriji, Nemačkoj, Slovačkoj, Srbiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi.

Poslednjeg dana festivala, u nedelju, 24. jula, na Moon Stageu nastupaju: Vladimir Palik & Mr Beer Belly (Respect Djs, Srbija), Numb, Needle, Minimalistic (The Code Crew, Srbija) i Kibz & DFNDR (Srbija). 

Kibz & DFNDR nastupaju zajedno od 2004. godine kada se DJ Kibz (Bojan Božinovski) udružio sa DJ DFNDR-om. Kao dvojac postaju rezidenti u  jednom od najboljih klubova u Srbiji, subotičkoj Lifki. Ova saradnja uspešno se proširila i na polje muzičke produkcije. Objavili su nekoliko izdanja, kako za domaće, tako i za strane izdavačke kuće, kao što su: Zenit  Extra, Traffica, Recon warriors, Recon  Light, Decoded mini, Bondage, Wandler i  drugi.

Na Sunset stageu, prvog dana festivala nastupiće Dejan Perić, Mad Matt, Gabriel Bin, Christian Brown i Gee. U petak, 22. jula nastupaju Pf3, Atla & Sheela, Jackie Dagger, Drum:r i D Sub Faces. U subotu, 23. jula, na ovoj bini će nastupiti Brajan, DIMIZ i Roby Deep, dok nas poslednjeg dana festivala očekuju The Slace, Fishee, Sinus i Andy Locotoo & Oliver H.

 

U toku je prodaja ulaznica za Summer3p festival. Kompleti ulaznica (za sva četiri dana) po ceni od 1.050 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (na teritoriji cele Srbije) i online, putem njihove internet prezentacije www.eventim.rs

Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3pa, 21. jula, na ulazu u Muški štrand, po ceni od 350 dinara.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.



Posetite zvaničnu prezentaciju: www.summer3p.org
Družite se sa nama na Facebooku

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..