I službeno je otvoren najbolji ljetni klub Mediterana – novaljska PAPAYA. U prvih nekoliko sati u klubu su plesale svjetske zvijezde – nogometaš Totenhama Vedran Čorluka, igrači, Manchester Citya, Mario Balotell i igrač Lyona Dejan Lovren, direktor INGRA grupe Igor Oppenheim, Neven Ciganović, sportaši Vesna Jelić, Nenad Kljajić i drugi.

 

Novalja, Zagreb, 25. lipnja 2011. – 32. Klub svijeta, novaljska PAPAYA jučerašnjim je službenim otvorenjem započela sezonu snova 2011. Svjetske nogometne zvijezde Vedran Čorluka i Dejan Lovren, i talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli s djevojkom Raffaellom Fico zapalili su plesni podij.

 

«Prije nekoliko mjeseci bio sam na predstavljanju PAPAYE u Londonu. Danas sam ovdje i oduševljen sam ovime što vidim. Klub je prekrasan, odlična je glazba, jedan od najboljih klubova svijeta. Definitivno ću svima u Londonu preporučiti da posjete plažu Zrće.» - izjavio je nogometaš Vedran Čorluka koji se u PAPAYI provodi u društvu prijatelja.

Do ranih jutarnjih sati na otvorenju PAPAYE odlično su se proveli i direktor INGRA Grupe Igor Oppenheim, odbojkašica Vesna Jelić, rukometni trener Nenad Kljajić, modni znalac Neven Ciganović, manekenka Adrijana Dejanović, i brojni drugi gosti.

 

Program i sadržaj kluba prepoznali su i brojni svjestski mediji koji su prisustvovali na nedavnom predstavljanju Papaye u Londonu, a posljednjih su godina o Papayi izvještavali i britanski BBC, američki CNN, MTV, Dj Mag, Daily Star, The Sun, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian, MTV i brojni drugi svjetski i regionalni mediji. Preko 30 turističkih agencija iz cijelog svijeta sa kojima Papaya i Novalja surađuju najavljuju spektukularne brojke posjeta tijekom čitave sezone. Samo za Get EXITed i HIDEOUT festivale najavljeno je više od 7 000 britanskih turista.


 

Već ove nedelje u PAPAYI nas očekuje prvi ovoletnji Festival GET EXITed koji je zajednički projekt EXIT tima i kluba PAPAYA, a festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Get EXITed Festival u Papayi u nedjelju 26. lipnja otvorio je čuveni Funkermen. Talent Funkerman-a brzinski dokazuje da ljubav prema glazbi čini da granice nestanu. DJ i producent Funkerman pozitivno je opsjednut stvaranjem top numera i to zajedno sa Raf-om i Fedde Le Grand-om s kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings.  Zahvaljujući nastupima u nizozemskom klubu The Spock, Funkerman se probija na glazbeno DJ tržište i polako počinje da osvaja sve više publike širom svijeta. U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up i ljetnje himne 3 Minutes To Explain. Samo u posljednjih nekoliko godina Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Space na Ibizi te već tradicionalno i u Papayi.

 


Get EXITed Festival line Up: 26. 06. – FUNKERMAN / 27. 06. – CHRIS LAKE, FRITZ KALKBRENNER / 28.06. JOHN DIGWEED / 29.06. DENNIS FERRER / 30.06. – JORIS VORN.

 

ULAZNICE za GET EXITed festival mogu se kupiti na web adresi www.papaya.com.hr ili u sustavu Eventim-a ( www.eventim.hr ), a na same dane Festivala ulaznice je moguće kupiti i na INFO desku kluba PAPAYA od 23.00 sata.


www.papaya.com.hr

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..