converseConverse DJ Fridays je originalni koncept koji talentovanim i potpuno anonimnim mladim DJ-evima i producentima daje šansu da postanu regionalne CONVERSE DJ zvezde!

Učesnici akcije – mladi DJ/producenti - biće pozvani da - u periodu od 10. aprila do 31.decembra ove godine – postave svoju originalni muzički rad na internet sajt www.converse.rs , za koje će svi posetioci glasati (“lajkovanjem”) u narednih nedelju dana. DJ/producent sa najvećim brojem glasova te nedelje će tog petka puštati muziku u CONVERSE radnji, i dobiti vredne CONVERSE nagrade!

Od četiri nedeljna pobednika svakog meseca, DJ/producent sa najvećim brojem glasova će puštati muziku u centralnoj CONVERSE radnji u Zagrebu.

CONVERSE će 31. decembra prestaviti kompilaciju pesama svih mesečnih pobednika – a dobitnik najvećeg broja glasova medju njima će osvojiti vrednu nagradu – profesionalnu DJ miksetu!

Profesionalnu podršku ovoj originalnoj akciji će pružiti proslavljeni DJ/producent Marko Milićević - GRAMOPHONEDZIE – koji će preslušavati i komentarisati predložene pesme, a najtalentovanije mlade “kolege” odabrati za njegovu producentsku kuću “DISKO ZOO RECORDS”. Njegove komentare na Fejsbuku i Tviteru ćete moći da pratite tokom trajanja cele akcije.

I zato - dodjite da se sjajno zabavimo na žurci povodom lansiranja CONVERSE DJ FRIDAYS projekta, i da podržimo naše buduće DJ-e i producente u njihovom pohodu ka zvezdama!
<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..