Naslovnu stranu 23. broja My People magazina zauzela je grupa  Sick Touch, i njena dva člana Cobran i Mlata s kojima smo odradili centralni intervju a tu su i još neka iznenađenja. Izdvajamo i razgovor sa Dječacima, FTP!, Jaazom. DJ Rokam je nastavio redovnu rubriku Scratch Art u kojoj će se pričati sa najboljim domaćim DJ-evima, a Bursa iz Recognize Crew-a je otvorio novu redovnu rubriku Dance Art gde ćemo predstaviti najbolje bboy artiste

Tema broja je priča iza kulisa o Strukinim spotovima, i time se polako usmeravamo da u Temi Broja pričamo o nekim stvarima koje su vezane za kultne izvođače a tiču se njihovih spotova, albuma, pesama.

Skubi je otvorio još jednu rubriku gde producenti pričaju o par svojih pesama i pričama koje su dovele do stvaranja istih.

Sa Hip Hop Kemp i Meeting of Styles festivala donosimo ekskluzivne fotografije i izveštaje a u saradnji sa sajtom www.dnevnikkosarkasa.com nastavljamo tekst o istoriji i nastanku Air Jordan brenda i prvih Jordan patika.

Tu su još redovne rubrike Devojke Hopa, Street Art, Reprezent, Prvi, Abeceda, Vraćanje na Pravo, Moj Ugao, Recenzije...

Sajt www.mypeople.in.rs u novom, redizajniranom izdanju sada pored arhive svih brojeva magazina, svakodnevno nudi i aktuelne hip hop vesti iz regije. Osim singlova, spotova, izveštaja i najava događaja, tu možete pronaći i blogove naših autora, kao i arhivske snimke radio emisije My People Radio Show, Online Bioskop, Nardwuar intervjue, a uskoro možete očekivati i nove, ekskluzivne sadržaje.

Oficijalna stranica:
www.mypeople.in.rs
<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..