MedijiNovi milenijum predstavlja prekretnicu u raznim oblastima društva i civilizacije. Marketing, mediji i odnosi s javnošću su se u dvadesetom veku pripremali za ulogu vodećih sila na sociološkom nivou. Čini se da religija, politika, umetnost i kultura gube na značaju, jer su primorani da se sve više koriste strategijama i metodama marketinško-medijskog usmerenja.

Danas je, skoro u svakom poslu, nemoguće ostvariti uspeh bez dobrog marketinga, procesa brendiranja i vođenja kvalitetnih odnosa s javnošću. Oglašavanje i medijsko delovanje, odnosi s javnošću, procesi brendiranja predstavljaju uticajne faktore na širem psihološkom nivou. A njihovo dugoročno delovanje, sve više perfidne i manipulatorske prirode, ostavljaju velike, često i nesagledive, posledice.

U knjizi se analiziraju karakteristični primeri delovanja u kriznim situacijama, postupci i metodi primenjivani u konkretnim slučajevima, dok obavezni rezimei na kraju svakog poglavlja podsećaju na metodološku aparaturu koju je uputno koristiti ako želite da uspešno komunicirate sa drugima. Medijska industrija sve više podseća na vrstu šou-biznisa, odnosi s javnošću postaju obavezni deo savremenog poslovanja, dok bez brendiranja nema proizvođačke prepoznatljivosti bitne za opstanak u potrošačkoj zajednici. Nenad Perić, Ivana Gujanica i Nevena Krasulja, autoritativno, jasno i jednostavno, slojevito i inspirativno analiziraju slučajeve koji su na svoj način uzdrmali svet, izvlačeći pouke kao obrazac postupanja u sličnim kriznim situacijama.

prof. dr Zoran Jevtović

Zemun, četvrtak, 29. septembar u 19 h 
OPERA I TEATAR MADLENIANUM
Mala scena

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..