Untitled-2Ovo je knjiga namenjena svima onima koji imaju mnogo toga da odrade, a suviše malo vremena da sve to postignu. Ona nam daje savete, tehnike i mudre trikove kako da osmislimo efikasan plan rada i sebe disciplinujemo u vezi sa tim šta su nam prioriteti.


Kroz nju ćemo naučiti kako da prevaziđemo osećaj smetenosti, nervoze i preopterećenosti, a kada primenimo tu metodu rada i života, osećaćemo se dobro i u pogledu onih stvari koje nismo stigli da uradimo. Ovo je knjiga koja nam ukazuje kako da promenimo način na koji radimo i funkcionišemo i upućuje nas kako da radimo efikasnije bez iscrpljivanja.

„Svako ko pročita ovu knjigu može da primeni njene veštine na sopstveni život i rad i da odmah vidi rezultate.“
Stefan P. Magi, profesor biznisa i ekonomije na Teksaškom univerzitetu u Ostinu

„Knjiga decenije kada je reč o efikasnosti rada i organizovanosti života.“
Time Magazine

„Moj omiljeni vodič za organizaciju rada i života, jer otkriva načine kako da savladamo mentalne veštine koje su nam neophodne u savremenom svetu povećanog obima posla i sveopšte preopterećenosti.“
Su Šelenbarger, The Wall Street Journal

Ključ za uspeh je međunarodni bestseler prodat u dva miliona primeraka na više od trideset jezika.
GTD metoda (po originalnom nazivu knjige Getting Things Done) postala je popularna u mnogim zemljama, među ljudima raznolikih profesija, a njoj su posvećeni mnogobrojni internet sajtovi i blogovi. Dejvid Alen ima više od milion sledbenika na Tviteru.


Bestseler prodat u preko dva miliona primeraka!

Knjigu možete naručiti i putem interneta OVDE

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..