Knjiga Vulkan izdavaštva + Raffaello desert na poklon //  U susret Danu zaljubljenih, Vulkan je i ove godine pripremio najlepše poklone za svoje čitaoce! Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan na poklon dobijate Raffaello – neodoljiv kremasti desert sa bademom i kokosom. Akcija povodom Dana zaljubljenih traje od 4. do 17. februara 2020. godine.  Ukoliko volite istorijske romane, pravi izbor za vas je Carica, priča o najmoćnijoj ženi koju je istorija zaboravila.

Autorka Elen Alpsten napisala je priču o prelepoj, nepriznatoj i siromašnoj devojci Marti koja je zarobila srce najuticajnijeg čoveka u istoriji Rusije: Petra Velikog. Oslanjajući se na svoju pamet i zadivljujuću hrabrost, gonjena ambicijom, željom i voljom da živi, Marta će postati carica Katarina I. Međutim, njen uspon do vrha prepun je opasnosti, a carska kruna sa sobom nosi opojnu i varljivu moć...

Za ljubitelje popularne psihologije pripremili smo roman Melem za dušu. Dvadeset godina nakon prvog izdanja, svojim sjajnim, bezvremenim pričama autori Džek Kenfild, Mark Viktor Hansen i Ejmi Njumark pridružili su novih dvadeset za, kako oni kažu, sledećih dvadeset godina. Otkrićete snagu svakodnevnih čuda, neočekivane dobrote i plemenitosti. Dozvolite opisanim iskustvima u knjizi da vas dirnu i promene. Prevaziđite prepreke, sagledajte nove perspektive i postanite bolja osoba. Na taj način ne samo da ćete osloboditi svoje potencijale već ćete početi u potpunosti da uživate u životu!

Treći roman, italijanski i svetski bestseler U bašti oleandera, obavijen mirisnim notama i magijom čarobne Pulje, otkriva priču o četiri hrabre i jedinstvene žene koje se susreću s različitim životnim situacijama. Uzbudljiv i privlačan, očaraće čitaoce koji vole raskošan, prepoznatljiv stil pisanja Roze Ventrele, autorke čuvenog bestselera Priča o jednoj porodici. Kako godine prolaze, glavnu junakinju sustižu mnoge nedaće: smrt supruga, rat, odrastanje kćerki i sve njihove nesrećne ljubavi, uzavrele strasti i gorka razočaranja. Otkrijte lepotu južne Italije i upoznajte bogatu tradiciju koja opstaje vekovima.

Istorijski roman, popularna psihologija ili neverovatna porodična saga? Izbor prepuštamo vama. Iskoristite jedinstvenu priliku i osvojite srce drage osobe uz uvek aktuelne naslove Vulkan izdavaštva i neodoljivi slatkiš Raffaello.

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..