miso1Kendži je mladić koji novac zarađuje radeći kao vodič strancima kroz tokijsko podzemlje seksa.Tri dana pre Nove godine dobija poziv od Frenka, američkog biznismena zainteresovanog za trodnevni aranžaman po tokijskim seks klubovima.

 

Međutim, njegov klijent je sve samo ne običan seks turista i Kendži ubrzo shvata da je u društvu čoveka koji je možda odgovoran za jeziva dela koja su šokirala Tokio. Kendži je na putu sa koga je povratak teško moguć.

U miso supi je fascinantan portret savremenog Japana, njegove dekadencije i mračnih strana protkan sociološkim detaljima. Ovo je istovremeno briljantna studija jedne zemlje i napet i jeziv triler iz pera jednog od najpopularnijih savremenih japanskih pisaca.

Strašne scene ne nedostaju, preovlađuje mračna atmosfera, a klaustrofobija sporednih tokijskih uličica intenzivno je dočarana.
Daily Telegraph

Ako volite noir, U miso supi je dovoljno mračan da vam produbi pogled na japansku kulturu i proširi horizonte dalje od sušija, mangi i video igara.
USA Today

Nezamisliv portret savremenog Japana, nihilizam i dekadencija spajaju se u jednom od najstrašnijih trilera još od Kad jaganjci utihnu. Šokantan, ali nezaobilazan.
Kirkus Reviews

IK Booka vam poklanja knjigu "U miso supi". Zainteresovani neka se jave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i ostave ime, prezime i broj telefona!

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..