Koncert iznenađenja Lene Kovačević 25. februara u Beogradu

Koncert iznenađenja Lene Kovačević 25. februara u Beogradu
uto, 25. februar 2020
Beograd,

Prolećnu turneju koncerata u Srbiji, regionu i inostransvu Lena Kovačević zajedno sa svojim jedinstvenim muzičarima započeće koncertom iznenađenja u Narodnom muzeju u Beogradu, 25. februara u 21.00. Pored Leninih singlova Cafe, Dubine, Požuri, Samo da mi je, koji su postali pravi radijski hitovi na našim prostorima ali i u svetu, publika će ove večeri imati prilike da čuje i poseban repertoar sa kojim je Lena u toku prošle godine nastupala u Nemačkoj, Holandiji, Italiji.

Publika u Narodnom muzeju će moći da uživa u akustici i ambijentu koji posebno dočarava Lenine pesme ali i numere Lare Fabian, Sam Smith-a i domaćih hitova u jedinstvenom aranžmanu koji je Lenu odveo na bine širom sveta.

Lena je osvojila regionalnu nagradu MAC za najbolju pop numeru ženskog izvođača, a remiks singla Cafe trenutno se sluša na plejlistama širom sveta, od Evrope do Azije.

Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu tickets.rs kao i na blagajnama Bilet centra, Doma omladine, Štark Arene, Ušće Shoping Centar i širom Srbije.


Narodni muzej u Beogradu
Trg republike 1a, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..