Brojni domaći proizvođači ručno rađene kozmetike, odeće, hrane i ukrasnih predmeta izlagaće svoje proizvode 09. i 10. decembra u holu Kombank Dvorane u okviru Evropske nedelje preduzetništva koju organzuje Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd. Među izlagačima naći će se: proizvođači sapuna sa poludragim kamenjem i kristalima, umetnička radionica koja se bavi izradom torti i slatkih stolova, proizvođači ručno rađene kozmetike na bazi biljnih ulja i butera, proizvođač pamučne odeće za decu štampane ekološkim bojama na vodenoj bazi, proizvođači prirodnih barova od suvog voća, proizvođači sokova i preliva od aronije...

...studio nameštaja  sa najvećim slikarskim delima svetskog i srpskog slikarstva, proizvođači drvenih predmeta sa motivima srpskog kulturnog nasleđa i mnogi drugi.

Evropska nedelja preduzetništva ove godine nosi naziv “MEETUP STARTUP” a cilj je da se predstave uspešne preduzetničke priče koje su koristile finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sa nacionalnog i regionalnog nivoa. Na ovom događaju predstaviće se početnici u poslovanju koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne i drvne industrije.  Dvodnevno dešavanje otvoriće Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i  Katarina Obradović - Jovanović, pomoćnica ministra Ministarstva privrede.

U konferencijskoj sali Kombank Dvorane biće održani paneli sa predstavnicima institucija čiji je cilj da se predstave svi oblici podrške značajni  za razvoj novih preduzeća, a posebno sa akcentom na start-up zajednici u Beogradu. Teme panela i radionica biće, između ostalog, kako unaprediti svoje poslovanje, zašto vredi ulagati u inovacije, mladi ljudi i preduzetništvo, zašto je start-up važan za razvoj ekonomije.

Za dodatne informacije na raspolaganju je sajt rarei.rs i Facebook strana https://www.facebook.com/regionalnaagencijazarazvojievropskeintegracije/

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..