Januarski maraton odabranih hit filmova samo u Cineplexx bioskopima! Praznična euforija u Cineplexx bioskopima i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U Cineplexx bioskopima u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara. Filmska ostvarenja koja smo vratili na veliko platno će i te kako razgaliti vaša srca, a karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije!

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj ne možete odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u svim bioskopima Cineplexx – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ 2D koji možete pogledati i u MX4D verziji, porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ na čelu sa sjajnom postavkom sihronizacije Nikolom Kojom, Bojanom Perićem i Jelenom Tomašević, kao i animirane avanture „Vreme je za sankanje“ i „Kućni patuljci“. Sinhronizovanu animaciju „Patrolne šape“, možete pogledati u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu.

Romantični naslovi ne jenjavaju u bioskopima, a izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočaraće vam božićnu priču u filmu „Prošlog Božića“. Pogledajte sjajnog Miloša Bikovića u neverovatnoj komediji „Sluga“, pridružite se Robert de Niru u porodičnoj komediji „Rat sa dekom“ ili uživajte u sjajnom trileru „Prevodioci“.

Samo u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu vraćamo se u toplije krajeve uz sjajnu akcionu avanturu koju predvodi Dvejn Džonson u filmu „Džumandži“, dok smo za ljubitelje horora izdvojili fantastične naslove – „Tiho Mesto“ i „Nevidljivi čovek“.  

Jer januar je super u bioskopima Cineplexx, koji i jesu mesto opuštanja i pravi izbor za bezbednu i razigranu zabavu.

*Cena ulaznice od 250 dinara odnosi se na odabrane filmove

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..