Cineplexx, vodeći bioskopski lanac u regionu će 3. septembra otvoriti svoj četvrti bioskop u Beogradu, odnosno sedmi u Srbiji. Najnoviji Cineplexx BEO Shopping Center će imati 1.200 mesta u 8 dvorana, opremljenih najsavremenijim projektorima, vrhunskim ozvučenjem i do sada neviđenim sedištima u glavnom gradu. Veliki LED panel ispod kog će posetioci prolaziti na samom ulazu, doprineće tome da iskustvo odlaska u bioskop krene i pre početka projekcije, a tehnologije koje se koriste u salama, upotpuniće doživljaj gledanja filma. Novi Cineplexx BEO Shopping Center od ostalih bioskopa posebno izdvaja gledanje filmova u Dolby Atmos tehnologiji, najmodernijem audio sistemu na svetu, koji stiže direktno iz Dolby laboratorije.

Kristalno jasan i neverovatno realističan zvuk, koji se kreće duž čitave sale je rezultat velikog broja zvučnika, postavljenih na različitoj visini, čime stvaraju utisak trodimenzionalnog zvuka.

Cineplexx je otišao korak dalje i kada je u pitanju udobnost i po prvi put u Srbiji u ovom bioskopu posetiocima nudi novi tip sedišta u vidu love box mesta i VIP deluxe sedišta sa podesivim naslonom za leđa i noge.

,,Ovim projektom, u koji je uloženo 5,5 miliona evra, želeli smo da Beograđanima omogućimo ne samo najuzbudljiviji doživljaj filma, već i nezaboravan način da kvalitetno provedu vreme sa porodicom ili prijateljima. U tom smislu smo ponosni što je Cineplexx BEO Shopping Center naš doprinos sadržajnijem životu građana Beograda, naročito imajući u vidu da je ovo i prvi bioskop koji se otvara u tom delu grada,“ izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx.

Za više informacija posetite sajt www.cineplexx.rs .

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..