"NAŠA LJUBAV" (ORDINARY LOVE) je iskren i emotivan film koji će publici predstaviti ljubav, poverenje i požrtvovanost u najčistijem i najintimnijem obliku. Odlični glumci Lijam Nison i Lesli Menvil svojom fantastičnom glumom dočaraće nam sredovečni bračni par, njihov život, osećanja, starost i sklad, uz najveći izazov pred koji su mogli da stanu. Džoan i Tom su u braku godinama. U njihovoj vezi oseća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nežnosti i humoru koji dele.

Kada Džoani otkriju rak dojke, tok njenog lečenja počinje da baca senku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima koji preteći stoje pred njima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo. Ovo je priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koje život postavlja svakom od nas.

Od četvrtka 12. marta romantična drama "NAŠA LJUBAV" prikazivaće se u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Dom kulture Trstenik, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplexx (Budva), Cinema 213 (Nikšić).

Trejler filma pogledajte putem linka >>

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..