Pobednik Festivala autorskog filma, po mnogima najbolji domaći film u protekloj godini, “Moj jutarnji smeh” možete pogledati u Bioskopu Doma omladine Beograda od 18. do 23. februara u terminu od 20 časova. Cena ulaznice: 300 RSD. Upoznajmo Dejana – iako se bliži tridesetoj i dalje je nevin. Živi sa roditeljima i odrastao je u nesnađenu i nesamostalnu ličnost. Posle posete vidovnjaku u njegov život ulazi koleginica sa posla. Prvi put Dejan ima šansu da nešto promeni i počne da živi svoj život. Reditelj i scenarista Marko Đorđević je u jednom od svojih intervjua rekao da ovaj film govori o generaciji koja, previše čuvana od strane svojih roditelja, konačno preuzima odgovornost nad sopstvenim životom.

Kada su roditelji, koji su pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti, izgubili dostojanstvo i snagu, kada su porodice počele da se urušavaju, njihova deca, već odrasli ljudi, konačno moraju da preuzmu odgovornost i suoče se sa životom.

Glavne uloge igraju Filip Đurić, Ivana Vuković i Jasna Đuričić, a ovo je ujedno i jedan od poslednjih filmova izuzetnog Nebojše Glogovca.

“Moj jutarnji smeh” je dosad opisan raznim rečima – kao retko dobro upakovano filmsko delo, nesvojstveno našoj kinematografiji, naslednik crnog talasa, drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati.

Film je već osvojio publiku na festivalima u Srbiji i inostranstvu, sada je na redovnom bioskopskom repertoaru.

Trejler: ovde

Režija: Marko Đorđević

Scenario: Marko Đorđević

Uloge: Filip Đurić,Jasna Đuričić, Ivana Vuković, Nebojša Glogovac

Direktor fotografije: Stefan Milosavljević

Montaža: Marko Đorđević

Trajanje: 94 min

Jezik: srpski

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..