Petostruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš, danas je objavila svoju novu pesmu NIJE VREME ZA UMIRANJE, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu! Pesmu je producirao njen brat Fineas, takođe dobitnik Gremi nagrade, zajedno sa Stivenom Lipsonom, dok su orkestralni aranžman uradiili Hans Zimer i Met Dankli, a gitarista je Džoni Mar. Pesma NIJE VREME ZA UMIRANJE plasirana je u susret bioskopskom startu filma, 2. aprila ove godine.

Osamnaestogodišnja pevačica je najmlađi umetnik koji je i pisao i izvodio naslovnu numeru za film o Džejmsu Bondu i izvodiće je uživo po prvi put, zajedno sa Fineasom i specijalnim gostima Hansom Zimerom i Džonijem Marom u Londonu 18. februara u okviru Brit Awardsa.

PESMU MOŽETE POSLUŠATI PUTEM LINKA >>

Mlada pevačica je izjavila: "Lud je osećaj biti deo svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku". Njen brat Fineas je dodao: "Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi".
 
Na veliko zadovoljstvo svih fanova franšize i legendarnog agenta 007, od danas od 15 časova u prodaji su karte za film "NIJE VREME ZA UMIRANJE" (NO TIME TO DIE), koji u naše bioskope stiže 2. aprila! Iskoristite trenutak, ne oklevajte, budite prvi koji će nabaviti karte za ovaj svetski filmski spektakl i uživajte u svemu što samo Džejms Bond može da nam pruži!

Danas u 15 časova otvaraju se blagajne bioskopa na kojima možete nabaviti svoje ulaznice za 2. april i film "NIJE VREME ZA UMIRANJE": Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Kombank Dvorana, CineGrand Capitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo).

Prve kupce karata čeka poklon iznenađenja!


<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..