EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International objavili su da će mlada i popularna pevačica, Bili Ajliš, izvoditi naslovnu pesmu za 25. film o Džejmsu Bondu "NIJE VREME ZA UMIRANJE" (NO TIME TO DIE). "Veoma smo uzbuđeni što su Bili i Fineas napisali veoma moćnu pesmu koja će ispratiti emotivnu stranu ovog filma", izjavili su producenti filma. Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pevačica Bili Ajliš, novinovana za najprestižniju nagradu GREMI, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pesmu za film "NIJE VREME ZA UMIRANJE" (NO TIME DO DIE) . Tako je postala najmlađi umetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

"Lud je osećaj biti deo svega ovoga", istakla je mlada pevačica. "Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku". Njen brat Fineas je dodao: "Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi".

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

"NIJE VREME ZA UMIRANJE" u naše bioskope stiže 2. aprila ove godine!

Trejler: filma možete pogledati putem linka >>

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..