Najuticajniji mladi influenseri iz Srbije i regiona po prvi put zajedno na filmu! Na bioskopska platna uskoro stiže novi, nekonvencionalan projekat kao pravo  osveženje na domaćoj filmskoj sceni. Po prvi put na filmu okupljeni su najpoznatiji influenseri i youtuberi iz Srbije i regiona. Medju njima su i najpoznatiji youtuber i gamer iz Srbije Bogdan Ilić – „Baka Prase“ i Nenad Krstić  - „Tony TCTN“, kao i Kaja Kočevar – „Kaya Solo“ iz Slovenije, Veronika Rosandić, Vid Juračić, Fran Lauš, Nika Ilčić, iz Hrvatske, Amel Družanović – „Meca Cazin“ iz Bosne i Hercegovine i mnogi drugi!

Najzvučnija imena domaćeg i regionalnog virtuelnog prostora, u kojem današnje generacije doslovno odrastaju, učestvuju u zajedničkoj filmskoj avanturi, igranom filmu IDEŠ? IDEM! - dugometražnom prvencu Ljube Zdjelarevića, reditelja iz Hrvatske koji u bioskope stiže ove jeseni.

Film nam donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba, preko Beograda do Istanbula u izvođenju najuticajnijih influensera regiona, u kom svako od njih predstavlja – samog sebe! Iako film funkcioniše kao fikcija, to je jedinstvena prilika da se približimo mladim zvezdama koje su zauzele virtuelni prostor i vešto iskoristili zakone digitalnog doba kako bi od svog imena izgradile – brend.

Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje, na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrti i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, započeti nove, a sve sa konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu. Kako svako od njih funkcioniše u zadatim uslovima, i koliko se virtuelna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, tj. lika kog prikazuju, publika će moći da proveri već od jeseni u svim bioskopima.

Ideš? Idem! je dugometražni prvenac Ljube Zdjelarevića. Scenario potpisuje Nikolina Bogdanović, produkcija Kinoteka. Producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec iz Hrvatske.  Distributer filma je 2i Film.

<<  Januar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..