Film ,,Spajdermen: daleko od kuće“ gleda se u krugu najvatrenijih fanova, sa posterima iz filma u rukama, uz još iznenađenja, i zato te očekujemo u svim bioskopima Cineplexx, u četvrtak 4. jula od 20 časova da zajedno sa Tomom Holandom bacamo mrežu! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa! Pre nego se zavališ u udobna sedišta bioskopskih sala, nemoj propustiti najveće okupljanje Spajdermena na jednom mestu, i to od 18 časova u UŠĆE šoping centru i u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš! Podržavamo svaki vid kreativnosti i umeća maskiranja, a obezbedićemo i maske za one koji dođu da podrže najveće junake i fanove među nama. Uspomena za pamćenje i dobar provod pre gledanja uskoro omiljenog filma, zagarantovana! Ko još može da se pohvali da je na slici sa najvećim brojem okupljenih Spajdermena na svetu?

Svi posetioci Comic Night događaja u bioskopima Cineplexx, na projekciji od 20 časova, dobiće na poklon ekskluzivni poster filma, a najsrećiji mogu da očekuju DexyCo poklone i Darkwood stripove. Striparnica Darkwood obezbedila je 30% popusta.

Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio. Piter Parker naravno neće moći da se opusti na svom odmoru. Opasni Misterio čeka da se obračuna sa njim, a Spajermen će morati da se bori i sa svojim osećanjima.

Trejler filma ,,Spajdermen: Daleko od kuće“: ovde

Karte za Comic Night su u prodaji na blagajnama svih bioskopa Cineplexx!

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..