kaubojivanzemaljciReditelj blokbastera Džon Favro režira film koji će podići prašinu na leto 2011. u kome glavne uloge tumače Danijel Kreg i Harison Ford. „Kauboji i vanzemaljci“ je mešavina klasičnog vesterna i filma o invaziji vanzemaljaca na jedan potpuno originalan način.

 

Uz pomoć vrhunskih filmadžija – Stivena Spilberga, Rona Hauarda, Brajana Grejzera, Aleksa Kurcmana i Roberta Orcija – on donosi novi žanr akcionog trilera koji će publiku odvesti na stari Zapad, gde će usamljeni kauboj povesti bunu protiv terora koji stiže izvan naše planete.

 

1873. godina. Teritorija Arizone. Stranac (Kreg) koji se ne seća svoje prošlosti nabasava na nesrećni pustinjski grad Absolušon. Jedini trag o njegovoj prošlosti je misteriozni okov na njegovoj ruci. On će otkriti da ljudi u Absolušonu ne dočekuju strance otvoreni ruku, a niko ne sme ni korak da napravi na ulici bez dozvole pukovnika čelične ruke, Dolarajda (Ford). To je grad koji živi u strahu.

 

Ali Absolušon će upravo doživeti strah nepojmljivih razmera kada opustošeni grad bude napadnut od strane nebeskih pljačkaša. Oni će se obrušiti na grad brzinom koja oduzima dah u vozilima sa zaslepljujućim svetlima i otimaće bespomoćne ljude jednog po jednog.

 

Sada je stranac koga su odbacili njihova jedina nada za spas. Dok se ovaj revolveraš bude polako prisećao ko je i gde je bio, shvatiće da poseduje tajnu koja će gradu dati šansu da se izbori s vanzemaljskom silom. Uz pomoć lukave Ele (Olivija Vajld), on će sastaviti poteru koju će sačinjavati bivši protivnici – meštani, Dolarajd i njegovi momci, odmetnici i Apači ratnici – svi u opasnosti od uništenja. Udruženi protiv zajedničkog neprijatelja, oni će se pripremiti za neviđeni obračun za opstanak.

 

 

Režija: Jon Favreau
Uloge: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell
Žanr: akcioni triler
Scenario: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Damon Lindelof
Izvršni producenti:
Steven Spielberg, Jon Favreau, Bobby Cohen, Denis L.Stewart
Studio:
Paramount pictures

 

U bioskopima od 11. avgusta 2011.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..