U nedelju finale BARF11 – poznata satnica festivala!

U nedelju finale BARF11 – poznata satnica festivala!
ned, 25. decembar 2022
Beograd,

Finale Beogradskog autorskog rok festivala BARF11 biće održano u nedelju, 25. decembra u 18.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda. U finalu jedanaestog Beogradskog autorskog festivala BARF nastupiće 8 bendova. To su: DIRECT DRIVE (Zrenjanin), SARA DŽESIKA PANKER (Beograd), CARDINAL POINT (Vranje), X-MACHINE (Mladenovac), SHORT REPORTS (Novi Sad), ИБАR (Beograd), ALHAMBRA (Beograd) i AURIUM (Beograd). „Svi oni će imati priliku da na velikoj bini, uz odlično ozvučenje pokažu šta znaju!“ kažu iz URMUS-a i pozivaju publiku da u što većem broju dođe u nedelju u Dom omladine i podrži ove sjajne bendove: „Očekuje vas 5 sati odlične svirke i dobrog raspoloženja, ne propustite BARF11“. 

Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici po glasovima publike poslednjeg izdanja festivala – ASCEND iz Beograda, bend SANITARIUM (pobednici prijateljskih i partnerskih Bunt rok festivala i Mobile Demo Festa), i specijalni gosti ARIGO SAKI band. Arigo Saki je jedan od najistaknutijih članova URMUS-a i veliko nam je zadovoljstvo da ugostimo na festivalu njega i njegov bend gde će podeliti sa nama muziku sa svog debi albuma.
 
Vrata sale Amerikana biće otvorena za posetioce od 18.30h. U 19h, u revijalnom delu programa, nastupa bend Ascend. Nakon toga sledi takmičarski deo programa, a bendovi će nastupati ovim redom:
 
19.25 - Aurium
19.50 -  Alhambra
20.15 - Short Reports
20.40 - Cardinal Point
21.05 - Sara Džesika Panker
21.30 - Ibar
21.55 - Direct Drive
22.20 - X-Machine
 
Revijalni deo programa se nastavlja u 22.45h uz Sanitarium, a nakon njih na binu u 23.10h izlazi Arigo Saki bend.  
Proglašenje pobednika zakazano je za 23.40h.
 
Ulaz na festival će se kao i prethodne godine naplaćivati simboličnih 200 RSD, a karte će se prodavati na ulazu pred početak festivala. Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike.
 
Detaljne informacije o učesnicima festivala, kao i nagradama, pronađite na urmus.rs.


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..