DESETI VIZUALIZATOR - NAJAVA FESTIVALA

DESETI VIZUALIZATOR - NAJAVA FESTIVALA
čet, 17. novembar 2022, 17:00 h
Beograd,

Deseto izdanje Festivala fotografije Vizualizator otvara internacionalno priznati norveški fotograf Espen Rasmussen. Autor čije se ime nalazi u vrhu savreme fotografije predstaviće se našoj publici izložbom People in need. Rasmussen je nosilac najvećih svetskih priznanja u oblasti fotografije. Među brojnim drugim, tu je više nagrada World Press Photo i prva nagrada Sony Picture of the Year International. Svečano otvaranje je 17. novembra u 19h u UK Parobrod. Otvaranju prethodi radionica koju će od 17h Rasmussen voditi za profesionalne fotografe.

Najznačajniji događaj u oblasti fotografije na našem prostoru, festival se održava od 2013. godine i okuplja najveća imena domaće i internacionalne fotografske scene.
 
Vizualizator u svom desetom izdanju ugostiće autore iz više zemalja. Pored velikana  profesionalne fotografije predstaviće se i mladi domaći fotografi, kao i najuspešniji učesnici nacionalnog konkursa za najbolju fotografiju u medijima Press Photo Srbija.
 
Festival Vizualizator poziva zainteresovanu publiku da sazna više o fotografiji kroz izložbe, radionice, tribine i druge aktivnosti koje se u periodu od  17. novembra do 10. decembra održavaju na nekoliko lokacija u Beogradu.
 
 
Detaljne informacije možete pronaći na sajtu festivala: www.vizualizator.rs


 


UK Parobrod
Kapetan Misina 6a, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..