Ovaj petak velika Linkin Park žurka u Zappa Bazi!

Ovaj petak velika Linkin Park žurka u Zappa Bazi!
pet, 18. novembar 2022

Nakon nešto više od četiri i po godine u Beograd, tačnije u Zappa Bazu, vraća se mađarski Linkin Park tribute band Piknik Park, koji će još jednom odsvirati najveće hitove ovog megapopularnog benda. Pre Piknik Parka nastupiće odlični beogradski progresivci Black Idol! Datum za zebeležiti u kalendar je 18. novembar. Cena ulaznice u pretprodaji (Zappa Bar - Kralja Petra 41) je 800 dinara, a na dan koncerta po ceni od 1000 dinara kao i na ulazu Zappa Baze. Momci iz Budimpešte će i ovog puta oduševiti beogradsku publiku. PIKNIK PARK je Linkin Park Tribute bend koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Evropi što najbolje dokazuju brojne svirke na raznim festivalima i u klubovima.

Vrlo verno prenose energiju i emociju Linkin Parka, a to publika veoma dobro prepoznaje što znači zajedničko pevanje sa bendom od prve do poslednje pesme. U Zappa Bazi sviraće hitove od ranije faze kao što su “Papercut”, “”Crawling”, “In The End” pa sve do završne sa “One More Light”. Sve u svemu, ljubitelji Linkin Parka naprosto ne smeju da propuste ovaj koncert!

Black Idol čine trojica braće Aleksa (bubanj/glavni vokal), Andreja (gitara/prateći vokal) i Nikola Matić (bas) zajedno sa Urošem Savićem Kainom (gitara). Nakon zajedničkog sviranja u različitim bendovima još od osnovne škole u rodnom Kruševcu, pa do danas u Beogradu, odlučuju da osnuju bend preko koga će kanalisati svoju ljubav prema raznovrsnim muzičkim žanrovima, u prvom redu progresivnom roku i metalu. U svoje uticaje ubrajaju Porcupine Tree, Tool, Leprous, Opeth, A Perfect Circle, Tesseract, ali i mnoge druge bendove i izvođače van žanrova kojim ovi bendovi pripadaju. Bend planira objavljivanje prvog singla u oktobru koji su snimali u Down There Studios sa producentom Urošem Milkićem, dok su za miksovanje i mastering singla bili zaduženi Linus Corneliusson i Tony Lindgren, producenti Fascination Street Studios koji su radili sa velikim brojem bendova koje Black Idol navodi kao svoje uticaje.

<<  Decembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..