KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA

KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA
uto, 14. jun 2022, 20:00 h

(ne)normalni, Zdenko Kolar i gudački orkestar 14. juna u Botaničkoj bašti - Ostalo je još vrlo malo ulaznica za koncert, koji će se u čast Vladi Divljanu održati u Botaničkoj bašti 14. juna sa početkom u 20h. Grupa (ne)normalni pored autorskog rada na koji se fokusirala poslednjih meseci, ne odustaje od koncepta kojim su osvojili srca koncertne publike. Njihovi tribute koncerti su mesta na kojima se sublimiraju emocije i ljubav prema muzici koju su proizveli ljudi koji više nisu među nama. Tako će u utorak, 14. juna, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte, Beograđanima i gostima glavnog grada prirediti koncert u čast Vlade Divljana.

Ovo neće biti klasičan tribute koncert. Biće poseban po mnogo čemu! Održače se u Divljanovom nekadašnjem beogradskom komšiluku, koncert će uveličati Zdenko Kolar, basista Idola i čovek koji je od samog početka svirao sa Vladom Divljanom, ali i gudački okestar koji broji više od 20 umetnika, među kojima je i harfistkinja Marija Arsenijević.

Botanička bašta je savršen ambijent za posvetu velikom umetniku poput Vlade Divljana, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju Divljanove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

Poslednji kontigent ulaznica za koncert 14. juna pušten je u prodaju po ceni od 1.200 dinara, a dostupne su putem Ticket Vision prodajne mreže i na new.tickets.rs.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..