TEENS NIGHT UZ FILM “SVET IZ DOBA JURE: NADMOĆ”

TEENS NIGHT UZ FILM “SVET IZ DOBA JURE: NADMOĆ”
čet, 9. jun 2022, 20:00 h
,

U četvrtak, 9. juna od 20:00 časova očekuje vas Teens night događaj uz film “Svet iz doba jure: Nadmoć” u svim Cineplexx bioskopima. Pogledajte finalni deo poznate trilogije i otkrijte da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati. U saradnji sa Vulkančićem smo pripremili enciklopedije o dinosaurusima za najsrećnije gledaoce. Takođe, svakog posetioca očekuje originalni poster filma. Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen.

Dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Ne propustite TEENS NIGHT u svim Cineplexx bioskopima, u četvrtak, 9. juna od 20:00 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

Trejler filma ,,Svet iz doba jure: Nadmoć“ - link >>


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..