ELEMENTAL napokon u Zemunu – 12. juna u bašti kluba Fest!

ELEMENTAL napokon u Zemunu – 12. juna u bašti kluba Fest!
ned, 12. jun 2022, 20:00 h
Beograd,

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, prvi put će nastupiti u klubu Fest 12. juna u 20h u bašti kluba Fest! Elemental su miljenici beogradske publike, njihovi nastupi su uvek željno iščekivani, a na ovaj u Zemunu publika čeka više od dve godine. Koncert zakazan za mart 2020. godine u Festu bio je rasprodat nekoliko nedelja ranije, ali je zbog pandemije morao da bude odložen, a zatim i otkazan. Ali ova sjajna grupa nije zaboravila na svoje fanove i tražio se adekvatan datum za ovu svirku - to je 12. jun 2022. godine, i to u bašti kluba Fest!

Elemental je nastao 1998. godine, kada su se okupili kao rap trojka i u toj postavi objavili dva albuma. Nakon toga kreću da nastupaju u sedmočlanoj postavi, netipičnoj za rap formu, zamenjujući semplove odsviranim muzičkim deonicama.  
Dve godine nakon objave pandemijskog albuma „Ilica“, zatvorili su krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“.
 
Dvojka: link >>
 
Veliki naglasak Elemental je uvek stavljao na svirke uživo, dinamične nastupe i direktnu komunikaciju sa svojom publikom. Zato i ovog puta od njih očekujemo dobar i energičan nastup i koncert koji će se dugo pamtiti!
 
Ulaznice za koncert po ceni od 1400 RSD u pretprodaji su u klubu Fest. Na veče koncerta, ulaznica će koštati 1600 RSD.

VAŽNO:  Ulaznice kupljene za prvobitno najavljeni koncert 2020. godine, moraju se zameniti novim ulaznicama.

Photo by Kristijan Smok


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..