Klizalište na Trgu Republike

Klizalište na Trgu Republike
ned, 9. januar 2022 - pon, 28. februar 2022

Tradicionalna omiljena zimska zabava u centru Beograda, veliko klizalište na Trgu republike, počeće sa radom 8. januara, u okviru manifestacije Beogradska zima. Klizalište će biti otvoreno za klizače u subotu 08.01. već od  12 časova, a zvanično otvaranje biće istog dana u 18 časova sa bogatim programom na ledu,  uz DJ podršku i animatore. Radno vreme klizališta biće od 10.00 do 22.00, počevši od 9. januara, a sve izmene i dodatne servisne informacije biće pravovremeno objavljene na sajtu i društvenim mrežama CEBEF-a.

Na ledu će se nalaziti  instruktori klizanja, a biće organizovane i škole klizanja za najmlađe. Preporučeno je nošenje maski, a zbog epidemiološke situacije biće ograničen i broj klizača na ledenoj površini.

Klizalište na Trgu republike pokriva 2.000 m2 površine i predstavlja jednu od omiljenih aktivnosti Beograđana i posetilaca Beograda tokom zimskih meseci.  Ulaznice za klizanje mogu se nabaviti na samom ulazu  po ceni od 300 dinara, a biće moguće i iznajmljivanje klizaljki (takođe po ceni od 300 dinara).

Na klizalištu će svakoga dana biti organizovane dežurne lekarske ekipe.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..