NAŠA ZIMA PRIJA SVIMA 2.0

NAŠA ZIMA PRIJA SVIMA 2.0
pet, 24. decembar 2021 - pet, 21. januar 2022

Praznični program Muzeja Iluzija! Možda zima ne prija svima, ali ova će se pamtiti. U periodu od 24.12 do 21.01.2022, u okviru manifestacije Naša zima prija svima 2.0, Muzej iluzija u Nušićevoj 11, priprema spektakl za sve generacije! 27. i 28. decembra od 16-20 h, za svu decu koja posete Muzej iluzija, Deda Mraz ili njegov hologram darivaće slano slatke paketiće sponzora uz ciku, veselje i fotografisanje! Utorak je dan za "iluzionice" kada će uz prijavu školarci moći da učeći o nauci kroz zabavu okušaju svoje veštine u Potrazi za božićnim blagom ali i mogućnost da sami izrade neke od igara koje se nalaze u Muzeju.

Sreda da se smrzneš namenjena je porodicama, jer tada dinar vredi više, a zabava i takmičenje u interaktivnim kvizovima, oteraće prazničnu dosadu i doneti puno nezaboravnih porodičnih uspomena.

Humanost na delu možete pokazati uplatom fondaciji „Lice ulice", a naš dobri Deda Mraz nekom vašem posebnom će snimiti personalizovanu video čestitku za praznike, rođendan ili bilo koju drugu prigodu. Pomozite da zajedno stavimo osmeh na lice licima sa ulice, jer i oni su nečija deca.

Sve epidemiološke mere su i dalje na snazi. Za pojedine programe potrebna je prethodna prijava, a više informacija o samoj manifestaciji I terminima možete videti na www.muzejiluzija.rs

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..