Rural Farmers Fest @Vinarija Komuna

Rural Farmers Fest @Vinarija Komuna
sub, 10. jul 2021, 11:00 h - 22:00 h

Kako bi okupili sjajne ljude, dobru klopu, lepa pića, fenomalanu muziku i ludilo lokaciju odllučili su da naprave jednu opštu kolaboraciju - da ne kažemo strava bleju. Komuna vinarija i Impact Hub Belgrade, u saradnji sa Krivinom, Kompotom i Serbia Upside Down biciklistima vas pozivaju na pam pam pam…. Rural Farmers Fest, 10. jula od 11 do 22h! Spremaju vam, kuvaju i vrte svašta, a najbitnije je da dođete opušteni i da radite ono što vam se radi - da li blejali na pikniku, šetali pored jezera upoznavali neke strava izlagače, klopali ili slušali muziku.

Sve je friendly - baby friendly, pet friendly čak i Orka friendly (u obližnjem jezeru možete ostaviti vašu Orku na čuvanje, guske su fine). Događaj je naročito pogodan za grupne/porodične dolaske aka za svakog po nešto.

Dolazak je u sopstvenoj režiji (najbolje autom) a ko želi i da se zabode može da ponese šator i da ostane u vinariji subotu na nedelju.

Agenda je u nastavku a molimo vas da kupite svoje karte čim pre kako bi mogli da uplaniramo količinu klope :)

U cenu od 1000 dinara uključena je klopa, jedna čaša vina i muzički dinar. Karte možete uzeti bilo koji radni dan u Impact Hub-u u Makedonskoj 21.

Agenda:

10h - Vrata otvorena za ranoranioce

10-14h - Upside Down Biciklisitčki meetup do Fruške Gore - besplatno učešće

12-19h - Farmers Market - mali sajma kul proizvođača

14-16h - Ritualno vađenje ručka iz zemlje powered by Kompot (prioritet imaju ljudi koji su kupili unapred kartu, biće obezbeđenj određeni broj obroka preko)

14-22h - Krivljenje uz različite muzičke plezire

13-16h - Milovan Paunović Jazz experience

16-19h - B2B set Boća Zloća & Marija Pizdarija

19-22h - Rade Badjin - Vinyl only DeeJay set

See ya!
PRIJAVI SE >>

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..