Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”
pon, 2. novembar 2020 - uto, 3. novembar 2020

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!” održaće se ove godine šesnaesti put, 2. i 3. novembra. Zbog epidemije virusa i bezbednosti učesnika i posetilaca, Sajam će se ove godine održati online. Organizatori događaja su neprofitne i apolitične organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd u čijem radu učestvuju studenti volonteri. JobFair je nastao 2005. godine kao inicijativa grupe studenata da smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručan kadar u našoj zemlji. Već šesnaest godina JobFair povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem i na taj način mladima pruža priliku da budućnost grade u Srbiji.

Sajam poslova i praksi tradicionalno se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru kada posetioci imaju priliku da se na jednom mestu uрoznaju sa vodećim kompanijama u našoj zemlji, saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, kao i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje.

Pored karijernog napretka, studenti imaju jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj kroz učestvovanje u brojnim propratnim sadržajima, kao što su:  

● „Panel diskusija — Pođi pravim putem”, 17. oktobra od 11 časova

● „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”, seminar profesionalnih veština, 24. i 25. oktobra

● TechTalk, predavanja o aktuelnim stručnim temama, 2. i 3. novembra

● Simulacija razgovora za posao, 3. novembra

● CV baza - u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se online na sajtu www.jobfair.rs gde možete naći i prijave za radionicu „LevelUp — Podigni nivo svojih veština” i Simulaciju razgovora za posao.

Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

Za više informacija možete posetiti sajt  www.jobfair.rs i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!).

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..