SAMOSTALNI REFERENTI SLAVE ROĐENDAN U NOVOM SADU I BEOGRADU!

SAMOSTALNI REFERENTI SLAVE ROĐENDAN U NOVOM SADU I BEOGRADU!
sub, 8. februar 2020
Beograd, Srbija

Beogradski ska pank bend Samostalni referenti obeležiće 24 godine postojanja rođendanskim koncertima u Novom Sadu u klubu „Dom B-612“ 7. februara i u Beogradu u klubu „Elektropionir“ 8. februara. Od 1996. godine, kada su se okupili, pa do danas, njihove energične svirke pokreću publiku na đuskanje uz autentičnu, plesnu mešavinu ska i pank muzike, sa izraženim duvačkim deonicama trube, trombona i saksofona, pojačanim violinom. Njihova karijera je interesantna i neobična i uprkos svemu veoma uspešna.

Referenti su prvi put svoje pesme snimili u demo obliku još davne 1999.godine. Iako su se dopali čelnicima jedne od tada većih izdavačkih kuća, album se nije dogodio jer su njihovi tekstovi bili previše opasni i oštri. Naravno, oni su ovo odbijanje prihvatili kao kompliment a ne kao upozorenje. Samostalni Referenti se nisu podvrgli samocenzuri i postali samo "jedni od", naprotiv, oni nastavljaju da rade po svom, objavljuju pesme i video spotove i postaju sve popularniji. 2011.godine izbacuju svoj prvi studijski album "The GreaTESTIS Hits".

Važe za jedan od najdugovečnijih ska-pank bendova u Srbiji i u regionu i za 24 godine postojanja imali su na stotine uspešnih solo nastupa ali učešća na brojnim festivalima.  Njihovi rođendanski koncerti postali su tradicija koju fanovi ovog zvuka ne propuštaju!
 
Ove godine, Samostalni referenti obeležiće 24 godine postojanja koncertima u Novom Sadu u klubu Dom B-612 7.februara i u klubu Elektropionir u Beogradu 8.februara.

„24 godine onanije na bini, samostalni matorci, postali su fini. Samo lepe teme provlače kroz pesme, rođendanski cert propustiti se ne sme. K'o što tradicija nalaže biće tu i gosti, set lista samo hitovi da razmrdate kosti. Išijas, lumbago, u kolenu voda, karte su u prodaji dok se ne rasproda“ NAJAVLJUJU Referenti, u svom prepoznatljivom stilu, rođendanske svirke koje će, sigurni smo, i u Novom Sadu i u Beogradu okupiti na stotine fanova željnih dobre ska pank žurke!
 
Ulaznice za koncert u Novom Sadu dostupne su po pretprodajnoj ceni od 400 RSD u Mungos CD shopu. Na veče koncerta, na ulazu u klub koštaće 600 RSD.

Ulaznice za koncert u Beogradu mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 RSD u kafeu Šikarica. Na ulazu u klub na veče koncerta koštaće 700 RSD.

Foto: Aleksandar Zec
 
 


ElektroPionir
Cetinjska 15, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..