Grupa STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ objavila novi album!

Grupa STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ objavila novi album!
sre, 1. januar 2020
Beograd, Srbija

,,Stereotipni izgovori kojima se većina ljudi služi u današnje vreme, nedvosmisleno ukazuju na nemoć pojedinca da se izbori sa savremenim okovima društva kojem i sami pripadamo. Zato vas pozivamo na novogodišnju koncertnu promociju novog izdanja 1. januara 2020. u Elektropioniru - bez izgovora za nedolazak“, kroz smeh ističu članovi SMATB-a, Miki, Bole i Danilo. Ulaznice za koncertnu promociju koji pripremaju za prvi dan nove 2020. dostupone su u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 600 dinara. 

„Mi, kada osetimo da imamo pesmu koja može da bude hit, namerno se trudimo da je…“
„Zakamuflirate?“
„Pa da! Tako nekako…“

E, tako nekako je tekao razgovor sa grupom Straight Mickey and the Boyz na promociji drugog albuma „Čovek koji ima obaveze“ (Odličan Hrčak,2019)

,,I zaista, na prvo slušanje, možda bi ovaj album tako i zazvučao, da nema notu čudnog magnetizma koja vas tera da kliknete na 'play' opet i opet i opet, dok ga jednostavno čitavog ne stavite na 'repeat'. U najboljem maniru svojih živih nastupa, jam-ovanje su preneli i u studio tako da svaka pesma zvuči kao iznenađenje, pa nikada ne znate šta sledi, ali ono što se dogodi je baš to što je i trebalo. I da… Ma kako da je „zakamuflirana“, dobra pesma se prepozna. Vredelo je čekati četiri godine", objašnjava Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202, kako izgleda vožnja na koju nas Straight Mickey and the Boyz vode novim izdanjem.

Album ,,Čovek koji ima obaveze" donosi devet novih pesama i dva bonusa: ,,Haos radi" i ,,Dalek svet".

,,Album koji smo možda i predugo čekali, a najbolja obaveza je njegovo slušanje", rekao bi Zoran Stajčić, glavni urednik portala Ravno do dna.

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom.

Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa ni malo ne čudi zašto im se novi, drugi album, zove ,,Čovek koji ima obaveze".


ElektroPionir
Cetinjska 15, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..